Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Crew Demon

Neaktyvus

  • 75

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

1.254 profilio peržiūros
  1. Na ir atėjo akimirka išrinkti šios konkurso nugalėtojus, kurie laimės prizų. Nugalėtojai: Dainius_Callidi Don_Colly Black_Mallboro Atsiimti prizus turi iki šiandienos 18:00 valandos.
  2. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Crew_Demon • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Erneztas_Gargaliss • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: relog, kai esi sugautas teisėsaugos. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://prntscr.com/fjoxpn , http://prntscr.com/fjoxvu
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Crew_Demon • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Juozas_Rusys • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Relog, kai esi sugautas teisėsaugos. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://prntscr.com/fjft65 paskui mane nužudė ir jis tada atsijungė http://prntscr.com/fjftbr
  4. Laba diena žaidėjai, kadangi palikau gauja ir turiu nereikalingų ginklų, narkotikų ir skinų, neturiu kur jų dėti ir niekas jų neperka. Tai pagalvojau reikėtų padaryti giveaway, per kurį galėtumėti laimėti šiuos prizus. Giveaway - tai konkursas per kurį gali laimėti įvairius prizus. Prizai: Pasirinktas skinas Faggio su ginklais ir narkotikais Skinai: http://prntscr.com/fjbkas http://prntscr.com/fjbkhl http://prntscr.com/fjbkms http://prntscr.com/fjbld3 Faggio su ginklais ir narkotikais: http://prntscr.com/fjbm62 http://prntscr.co
  5. Nesu matęs, kad greenside taip šaidytum. Bet gražiai krenta.
  6. Nebūtinai reikia siūstis kažkokius papildomus failus, gali ir per game settings, reikia pasikelti grafika(rezoliucija) iki tol kol eis daryti nuotraukas, o jeigu neina tada pačio kompiuterio grafikas reikia padidintis, kad būtų vienodai su game grafika ir kompiuterio grafika.
  7. Įdėja yra matyta, nes buvo kurta tema su mašinu tobulinimu, bet jis parašė kitais žodžiais.
  8. Įdėja nėra pati iš geriausių, nes kurie turi daug pinigų galėtų daug tobulintis ir jie važiuotų greičiau negu kitos mašinos ir kiti nebepirktų kitų mašinų. Reikėtų daug ką redaguoti, nes gaunasi truputį nelogiškai. Su garažu būti tikrai gerai, nes pavizdžiui nusipirktų iš mechanikų rankius ir garaže galėtų juos naudoti būtų įdomiai.
  9. Nebereikia, nusipirkau. Tema rakinama.
  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Crew_Demon 2. Suteikite daugiau informacijos apie norimą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t): Rida, daužtumas nesvarbu, o svarbiausia tunė. 3. Kaina, kiek ketinate sumokėti už transporto priemonę: 100-130k 4. Papildoma informacija: Kokias parduodate tahomas meskite nuotraukas čia. Jeigu pirksiu, susisieksiu žaidime.
  11. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Crew_Demon • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pradėsiu nuo to, kad noriu pasiūlyti šiokį tokį dalyka, kaip įdėti į naftos platformos darbą ne tik nešioti statines. Galėtu būti pavizdžiui: su krautu vežioti statines (bet nebūtų atstumai tokie patys, kaip ir nešioti o būtų tolimesni atstumai, rinktis šiukšles (tai, kad yra išdėlioti pickup po visą teritoriją ir priėjęs prie pickup spaudinėji ALT klavišą, kol bus 0% ir tada gauni tašką), skalbti drabužius (principas panašus, kaip yra padaryta kalejime). • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Bū
  12. Tikrai įdėja gaujiniams gera, nes užtrunki nemažai laiko su koja be daužydamas gulintį žaidėją ir per tą laika, kol daužai žaidėja gali tave patį nužudyti kiti gaujiniai. Su atsikelimu irgi sutinku, nes dauguma atsikelia ir prikelia.
  13. Nelabai įdomus jūsų pristatymas, bet blogai, kad ne viską pasako. Ir negalėtumėme šio vaizdo įrašo pavadinti pristatymų, nes čia parodyta ne viskas apie mechanikų firmą. Bet šaunu, kad stengiatės.
  14. Įdomūs pasiųlymai, bet prieš atnaujinimą reikėjo rašyti ne dabar.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.