Impressible_Lauriz 471 Parašė Sausis 23, 2015 Nebuvo ką veikti tai sukūriau va tokį banerį Kžn stipriai nesmerkit Karolis_Jakuza Mindaugas_Parkour Ace_Hood 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anthony_Whiz 33 Parašė Sausis 23, 2015 Lauri kaip visad moki nustebint, gražus labai baneris padaryk dar ką nors. Ananasu_Fabrikas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 23, 2015 Žiauriai gražūs Su cc dariai? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 23, 2015 Nera čia ko smerkti man tai pavizdžiui gražus, neturiu prie ko prisikabinti, viskas ok sėkmės ir toliau padaryk daugiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Sausis 23, 2015 Man patiko, naujas stilius? Labai geras, kurk toliau taip šaunu ! TIK GALĖTU ŽALIA BŪTI Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 23, 2015 Na kaip naujokui tai gerai būtų duodu tau rėpuką sėkmės tobulėjant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anthony_Whiz 33 Parašė Sausis 23, 2015 Na kaip naujokui tai gerai būtų duodu tau rėpuką sėkmės tobulėjant Atsiprašau jog vėl čia komentuoju, toli gražu jis nenaujokas. Impressible_Lauriz 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 23, 2015 Gražus baneris. Šaunuolis kad kuri Sekmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Lauriz 471 Parašė Sausis 23, 2015 Man patiko, naujas stilius? Labai geras, kurk toliau taip šaunu ! TIK GALĖTU ŽALIA BŪTI stilius ne naujas , idėja nauja gal bus ir v2 [žalias] Žiauriai gražūs Su cc dariai? jokio cc nėra čia Beje ačiū visiems. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Sausis 23, 2015 Na kaip naujokui tai gerai būtų duodu tau rėpuką sėkmės tobulėjant Freeposteri ? net i nick nepažiuri. Lauriz naujokas :D :D :D (atsiprašau už antra komentara) Impressible_Lauriz 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 23, 2015 O gražus darbas yra man patiko,šaunuolis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 23, 2015 Nepyk kad man keistai žiūrisi , galvą sukiojau kol perskaičiau , manyčiau kad šriftą neatitaikiai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Canse 5 Parašė Sausis 23, 2015 Man asmeniškai nelabai žiūrisi per daug sudetinga tu efektu kiek paprastesnius čia persistengei Sekmes toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Sausis 23, 2015 Viskas būtų ok, tik nepatiko "GREENSIDE" tekstas , kažkaip mano nuomone neatitaikei šrifto, o šeip viskas liuks Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Lauriz 471 Parašė Sausis 23, 2015 Tik dabar supratau , kad tik žiūrint į paskutinius komentarus jūs rašot apie darbą , FREEPOST 4 life Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robčik_Tropez 52 Parašė Sausis 23, 2015 Puikus darbas, gali pasakyt koks šriftas? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Lauriz 471 Parašė Sausis 23, 2015 Puikus darbas, gali pasakyt koks šriftas? Ačiū , šriftas : planet kosmos Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lorens_Marichuana 6 Parašė Sausis 24, 2015 Visai neblogas baneris,Spaudziu rep. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 24, 2015 O kur žalia spalva? Šiaip visai nieko, tik tekstas nelabai matosi, bet įskaityti galima. Sėkmės toliau kūriant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Rhino 57 Parašė Sausis 24, 2015 Na dabartinis gražesnis, šitas taip pat neblogas, bet man nelabai patiko tie balti rutuliukai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Silver_Deagle 48 Parašė Sausis 24, 2015 Omg gražus tikrai moki nustebint sukurk geresnius dar Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Xray 0 Parašė Sausis 24, 2015 Gražu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Forever_Dovis 3 Parašė Sausis 24, 2015 Patiko, tik galėjai viską daryti su žalia spalva Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Paprika 3 Parašė Sausis 25, 2015 Šiaip galėjo spalva vyrauti tai žalia kadangi serverio pavadinimas GreenSide na o ir šitas neblogas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Micheal_Shadow 15 Parašė Sausis 25, 2015 Visai nieko darbas,galėjai padaryti žalia spalva,nes čia gi greenside o ne blueside xD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose