Lukas_Xray 0 Parašė Sausis 27, 2015 Mldc Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Saiyan 16 Parašė Sausis 27, 2015 Šriftas sunkiai įskaitomas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 28, 2015 Gražus baneris, man patiko - tu šaunuolis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Sudoku 374 Parašė Sausis 28, 2015 Darbelis vienas iš įdomesnių, bet darbui trūksta kažko dar labiau stipresnio, gal kito spalvos suderinimo, nu čia mano akimis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tank_Eddye 51 Parašė Sausis 28, 2015 Darbas išties labai traukią akį, ir matosi jog ne kelias minutes dirbta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Seba_Rusakov 59 Parašė Sausis 28, 2015 Lauriz, šaunuolis šitas gerulis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Outside 87 Parašė Sausis 28, 2015 Sw waix , labai gražus darbas maladėc Lauriz Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
David_Mcclure 0 Parašė Sausis 28, 2015 Gražus darbas, bet biški gliučina man vaizdas, kol perskaičiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jim_Vegasas 36 Parašė Sausis 28, 2015 Šiaip neblogas, bet tekstas per daug neaiškus.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Auris_Fierro 3 Parašė Sausis 28, 2015 Man šiaip kaško truksta Unikalesnio Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Fruktas 11 Parašė Sausis 28, 2015 Man visai nieko, bet tikrai kažko trūksta ;/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mynthon_Fresh 2 Parašė Sausis 28, 2015 Gerulis, tik tekstas nelabai matosi, gal būtų geriau tikusi ir kita spalva, bet nustebinai, kurk toliau, sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Minde_Johnson 344 Parašė Sausis 28, 2015 Visai gražus šis darbas ,nors man labiau patiktų jeigu būtų tik tekstas ir stock'as nors ir taip visai gražiai atrodo ,sėkmės tobulėjant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose