Matas_Prof 0 Parašė Gegužė 16, 2017 (redaguota) Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Matas_Forp Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : esu zaides zitame serverije anksciau nuo 2015 metu bet teb gavau bana ir nera kaip atsibaninti tai su sita paskyra tik nuo 2017 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : jau nesokai jei neskaitant dideliu pertrauku tai virs 5 metu. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : jei nekrystu isgirdau per lmg. kad buves serverio savininkas pardave Max_Toshai ir jis tipo ikure si serveri.. tuomet norejau ateiti i sita. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Palikau lmg nes gavau ban uz pardavinejima... ir nera kas atblokuoti ir tenais nebera ko veikti kai viska jau turi Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : as jas visas ivygdziau... na nera sunku kai zinai ka reikia daryti... bet jei nemoki komandu sunkoka Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : na esu daugumoj darbuose dirbes tik be pakvietimo.. ir nobodu yra siuksleveziu idomu yra gaistrininku kai iseini i pastata ir gesini bet galetu pasikeisti pastato vidus nes kai visada buna tokspat tai atsibosta besinti taspacias vietas. o ukininku yra idomu kai su draugais dirbi, ir gerai kad yra pasirinkimo,,, pvz vezioti bulkas arba kepti jas ir kulti laukus visai gerai yra. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : nesunku... tai gali paprasyti draugu ar taxi... bet seip as jau zinojau kur yra mazdaug. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : as ja naudoju kai pakliuna kai niekada nevazianau tenais o seip nedaug tenka, pvz vakar reikejo i naftor darba tai nezinojau nes neikarto ten nesu buves. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : na taip buvau... mane pradejo musti ukininkas.. o kai trenkiau viena atgal tai kitas atejo ir susaude ir tuomet kai tik nuvariau ten ir nuzudo. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : oooj labai gerai kai jie yra,,, jei nebutu reiketu begti toli arba taxi kviesti. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : na tai naudoju bet kartais nekreipia demesio bet jo daugiau padeda jie man. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : na teko kviesti daug kartu tik buvo taip kad kvieciau picerininka ir taxi tai greiciau atvaziavo picerininkas nei taxi... taxi atrodo vaziavo 5 minutes o piciarinkas vaziavo apie 2 min Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : man buvo tarp naftos darbo nezinojau kaip gauti gesintuvo nes komanda netiko. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : ne nereikia ir taip gerai yra tik reikia dirbti... tik yra mazokai darbu. Redaguota Gegužė 16, 2017 Matas_Prof Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Gegužė 16, 2017 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose