Karolis_Extazy 11 Parašė Gegužė 22, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Karolis_Extazy• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Karolis pravardė-Karolukas• Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 15metų gimimo diena- 2002.08.07• Jūsų gyvenamasis miestas: Vilnius.• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina):• Apibūdinkite savo charakterį: Esu draugiškas,linksmas,paslaugus,rūpestingas,supratingas.• Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Žinoma boksas,bei fudbolas.• Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Galėčiau pasigirti nes mėgstu juoda humora.• Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Lankau boksa,domuosi boksu fudbolu. Laisvalaikiu pabūti centre su sava hebra,o šeip kaip kada pažaisti samp'a• Kaip pradėjote žaisti SA:MP?: 10 metų išpraždžiu pasiulė parsisiūsti patiko ir pradėjau žaisti.• Iš kur sužinojote apie GreenSide projektą?: Sužinojau iš draugo pasiulė ir pradėjau žaisti.• Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės, ko sieksite?: Autoritetas tai - Muhammad Ali, siekti bandysiu direktoriaus manau.• Jūsų gyvenimo autoritetas, ko sieksite realybėje?: Realybeje sieksiu baigti mokslus istoti į univera ir gyventi su šeima.• Ar turite brolių, seserų, augintinių?: Taip turiu brolį jam - 10metų , taip šuniuka• Ar turite merginą(vaikiną)?: Taip turiu.• Jei norite dar plačiau papasakokite apie save: Esu draugiškas romantiškas,linksmas,mėgstantis sporta,siekentis tikslo.• Jūsų nuotrauka (privaloma): SU HEBRA RAJONE. -PLOTE Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jerry_Lawson 29 Parašė Gegužė 23, 2017 Baxūras judesį ;D Malonu susipažint, bet Vilniui tavęs kažkaip nematęs :| Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Extazy 11 Parašė Gegužė 23, 2017 3 hours ago, Salvis_Gta said: Baxūras judesį ;D Malonu susipažint, bet Vilniui tavęs kažkaip nematęs :| Man irgi malonu susipažinti.Atlėk į naujanus susitiksim . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jerry_Lawson 29 Parašė Gegužė 23, 2017 3 valandas prieš , Karolis_Extazy rašė: Man irgi malonu susipažinti.Atlėk į naujanus susitiksim . Reiks kada susilėkt Kokio alaus įpyst Karolis_Extazy 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frank_Clever 50 Parašė Gegužė 28, 2017 Labas , Karoli , sėkmės tau šiame projekte pasiekti daug savo svajonių tikslų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Extazy 11 Parašė Gegužė 29, 2017 20 hours ago, Hot_Knaif said: Labas , Karoli , sėkmės tau šiame projekte pasiekti daug savo svajonių tikslų. Labai dėkui už palaikyma ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose