Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Pasiulymas geresniai serverio kokybei

Edga_Daletore

Ka manai apie sita pasiulyma?  

15 balsai

  1. 1. Ka manai apie sita pasiulyma?

    • Geras pasiulymas
    • Megstu donatint, neatimkit man admino

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Edga_Daletore

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:  Pasiulymas butu toks, kad paskirti atsakinga zmogu kuris butu atsakingas uz administratorius ir panaikinti visus pirktinius administratratorius isrinkti rimta ir protinga administracija, o ne desimtmecius vaikus kurie daro nesamones.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:  Serverio kokybe iskarto pakiltu bent du kartus.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
13 minutes prieš, Dede Algis rašė:

+++, jei jau pagalbos is admino paprasysi, tai negausi, o kai bus kas juos priziures tai po kelis prisistatys i pagalba

tai bus kokia adminu komanda is 12zmoniu ir viskas, aktyvumus tikrins ir ramu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

as asmeniskai kai atejau i serva nezinojau kaip slaptazodi pasikeist. laukiau atsakymo is adminu bet nesulaukiau. cia is admino sulauksi pagalbos jei sava admina turi, kitu atveju ju interesai yra pzuint kitaip tariant kaziolint arba uzbanint tada aiskinkis su jais.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Esu šiame serveryje naujokė, tačiau mano nuomonė apie administratorius yra tokia - jei gerai supratau, administratoriumi gali tapti už pinigus, dėl šios galimybės aš turiu dviprasmiškas mintis, iš vienos pusės gerai, kad yra tokia galimybė, gerose rankose toks laipsnis gali būti labai naudingas serveriui, jo populiarumui, tačiau iš kitos pusės, netinkamose rankose, jokios iš to naudos serveriui ir kitiems žaidėjams, tik pačiam žmogui, kuris nusipirko šį laipsnį, ir jaučiasi "viršesnis" už kitus.

Daug mačiau administratorių, kurie nepadeda, arba atsako į klausimus labai nerimtai, labai neaiškiai, lyg būtų patys naujokai, pavyzdžiui, klausiau ką daryti, nes esu užstrigusi vykdant apmokymus, kad nerodo teksto, tai laukiau 10 minučių, niekas neatrašė, dar kartą parašiau tą pačią žinutę, žiūriu, kad yra administratorių prisijungusių, bet ignoruoja, tuomet sulaukiau atsakymo: "nžn, gal restartink" (ir tai buvo parašyta su klaidomis, kas iš vis baisu). Toks atsakymas, kad nežinau, kad pabandyk tą ir aną, visiškai atrodo nerimtai, geriau jau tada iš vis patylėti. 

Ką noriu pasakyti - yra administratorių, kurie nežino ką daryti, neišmano savo pareigų, kad turi šį laipsnį tiesiog dėl to, kad yra vienaip viršesni už įprastą žaidėjo statusą, tačiau naudos iš tokių yra nulis. Juolab jei administratorius beraštis žmogus, kuris nesugeba net kelių žodžių parašyti be klaidų. 

Jei darote suteikiate tokią galimybę, kaip nusipirkti administratoriaus rangą, bent jau atranką kokią nors padarykite rimtesnę, kad šie žmonės patektų į kokią nors minimalią amžiaus grupę, kad būtų raštingi, mandagūs, gerbiami žmonės, kurie norėtų padėti, būtų aktyvūs, kurie skatintu serverio gerovę, kad norėtų didesnio aktyvumo, siekiant serverio populiarumo didesnio.

Žinokite, nuo administratorių daug kas priklauso, tai turi būti rimtas statusas. Kreipiantis į tokį žmogų turi jausti, kad tai padės, arba tave supras, gerbs, o ne šiaip, bus eilinis žmogelis, kuris išleido keletą eurų. Dingsta po truputį jausmas, kas yra tikras administratorius.

Pagarbiai, Kendra Lust. 

------------------

Papildomai rašau, kadangi noriu įkelti video, kurį šiandien padariau. Kadangi esu naujokė šiame serveryje, tai turiu dažnai įvairių klausimų, tačiau kaip visada, reakcijos arba nebūna, arba ji būna labai lėta, ir dažniausiai nekokybiška, trumpi atsakymai ir net nelogiški, arba tiesiog, atsakymai į kitus klausimus, kurių neuždaviau, štai, pavyzdys šios dienos. 

Situacija tokia: Žaidžiu įprastai, kaip visada. Kadangi neturiu daug dienoje laisvų valandų, tai nežinau ar kur nors yra atsakymų į mano užduotus klausimus, tačiau žinau, kad yra tokia funkcija, kuri leidžia kreiptis į administratorius (pagal viską, tokį laipsnį turintis asmuo turėtų gerai išmanyti serverį). Uždaviau klausimą, manau, kad jis neatrodo sudėtingas: Kiek EXP galima gauti per valandą, arba kas kiek laiko kyla EXP. Na, atsakė, kad kyla kol žaidžiu. (klausimas nebuvo, kada kyla, kada nekyla, klausimas buvo kiek EXP galima gauti per valandą, tiesiog, turėdama omenyje, vaikštant, nieko rimto neveikiant, kas kiek laiko kyla, ar kas minutę po kažkiek, ar kas sekundes, t.t.)

 

Redaguota Kendra_Lust
VIDEO

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.