Tiesiog_Robertas 244 Parašė Gegužė 27, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Best_Puffy • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jeff_Alvarez • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serveriu klaidu isnaudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Alvarez 27 Parašė Gegužė 27, 2017 Matei mano pingą? Nemačiau ką tu rašei po to kai aš tau atrašiau, nes lagino. Tiesiog_Robertas Jhin_Barbosa 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And_Miami 180 Parašė Gegužė 27, 2017 Prisidesiu ir as prie irodymu nes visame sitame reikale dalyvavau, as tave surakinau ir tu tikrai turejai matyti po surakininmo nemazai laiko praejo plius as tave ilgai sekiau tai tikrai matei mane ir galejai sustoti. Tiesiog_Robertas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Alvarez 27 Parašė Gegužė 27, 2017 3 minutes prieš, And Miami rašė: Prisidesiu ir as prie irodymu nes visame sitame reikale dalyvavau, as tave surakinau ir tu tikrai turejai matyti po surakininmo nemazai laiko praejo plius as tave ilgai sekiau tai tikrai matei mane ir galejai sustoti. Man net nebuvo išmetė jog tu mane surakinai. Jhin_Barbosa 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Gegužė 28, 2017 Anketa tvarkinga, Naudotis PING'u yra DRAUDŽIAMA jeigu iki šiol dar nežinojote. Vycka_Flex 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose