Tiesiog_Robertas 244 Parašė Gegužė 30, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Best_Puffy • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Darkk_Side • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Cytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darkk__Side 0 Parašė Gegužė 30, 2017 Garantuotas lag, tiesiog važiavau, p.s. ne iš lietuvos esu Lauk papeikimo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kyoutai_Yukori 20 Parašė Gegužė 30, 2017 ka nori pasakyt ping normalus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Geoffrey_Entwistle 42 Parašė Gegužė 30, 2017 Aiskiai matosi, kad paciam Puffiui uzlagino, joks cytinimas.. Coco_Nut 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tiesiog_Robertas 244 Parašė Gegužė 30, 2017 19 minutes prieš, Geoffrey_Entwistle rašė: Aiskiai matosi, kad paciam Puffiui uzlagino, joks cytinimas.. neblogai turetu man palagint, nemanau kad cia toks jau lagas kad man palagino :D. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Gegužė 31, 2017 Anketa netvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose