Rokas_Zaibas 0 Parašė Birželis 5, 2017 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rokas_Zaibas Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2017/06/05-21:25val vakaro Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :Apie 2 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :Is draugo gero labai Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes ten buvo labai mazai zaideju,nebuvo atnaujinimu todel tas serveris uzdarytas pasirinkau sita Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Ne dar visu kolkas neivygdziau,bet pasistengsiu Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dar jokiuose,bet prizadu kai dirbsiu,pasidalinsiu,idomiais darbais Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Labai lengvai suradau su /gps komanda Ar dažnai naudojate /gps komandą? Taip,labai daznai Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Ne,dar nebuvau nusautas,ir sumustas,bet jeigu taip atsistiks iskviesiu policija ir medikus Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? :Taip,man labai pakanka to,ir sunku nebuvo Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? :Kartais kai reikia labai kazko tai kreipiuosi Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip,man taip daznai kliudavo tai padaryti,nes labai privercia,ir greitai sureaguoja Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :Mano nuomone,tai informacijos kolkas pakanka,ir pagal informacija sugebu suvokti. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje:Kad butu darbuose be pakvietimu irgi direktoriai,taip butu smagiau,algos butu,premijos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Birželis 6, 2017 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose