Gytis_Angel 12 Parašė Birželis 6, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Gytis_Angel • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Red_Foo • Už ką buvote užblokuotas ?:Free ban. Rašau anketą jau antrą kartą. Vis dar nesuprasdamas už ką esu užblokuotas. tačiau dabar rašydamas, esu tik labiau nusivyles serverio prižiūrėtojais... Viskas buvo taip, jog atvažiavęs į automobilių saloną įvariau mašiną. Tada buvau pakviestas, ir teko kelioms minutėm nueiti nuo kompiuterio. Grįžęs aš jau užblokuotas. Kas įdomiausia, jog mane užblokavęs administratorius pats gavo baną.. Na, klystame visi, tačiau praeitoje unban anketoje buvo pasakyta, jog atblokuotas nebūsiu.. Tada iškarto parašiau Kezai, prašydamas, jog patikrintų mano Gta SAMP aplankalus ir man paaiškintu, už kokio tipo čytą esu kaltinamas. Šis dar iki dabar man neatrašė... Žinau jog, gausiu forumo įspėjimą... Tačiau Keza, nerakink temos Tegul pamato ir viršesnės galvos... Arba kiti administratoriai, kurie atliks savo pareigas iki galo. (Suteiks pagalbą) • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : Red_Mamba Petras_Durant 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
TheAiris 1 Parašė Birželis 6, 2017 Mano manimu jis turėtu būti atblokuotas. Administratoriui ir kitiems bugino/glichino vien dėl to nes jis buvo garaže Gytis_Angel 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gytis_Angel 12 Parašė Birželis 7, 2017 Taigi patys pabandykit nuvažiuoti į garažą auto salonę ir pabūti ten pora min, tada daryt pzu. Dar kartą pasikartosiu jog 100% esu švarus, ir tikiuosi šis nesusipratimas bus išsprestas. Red_Mamba Petras_Durant 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Birželis 7, 2017 Atblokuotas nebūsite. Čytų turėjimas =naudojimas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose