Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Misha_Richford

Misha_Richford

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Misha_Richford

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :  Nuo 2017-06-04.

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 6 metus.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugelis pakvietė - Rikki_Mollison (jai neklystų su pavardę)

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : SA-MP aplamai pastaruojų metų nežaidžiau, nes man buvo egzaminai, buvau užsiemės ir sėkmingai viską išlaikęs ir atsilaisvinęs, draugelis man paraše ar norėčiau vėl žaisti SA-MP(kuri nurodžiau viršuj). Jis man aprodė šitą serverį ir man viskas patiko, šitas serveris yra labai išskirtinis ir unikalus dėl to esu patenkintas kad čia pradėjau žaisti.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :  Beveik viskas buvo tvarkoj, bet dalis - kur reikėjo važinėti po darbus, be pakvietimo tai tu nespėji su autopilotu, tau reikia paspausti, be autopilotu važiuoti ir daryti non-rp kad gautum auksa. Arba aš čia kažka ne taip dariau tai nelabai ir kaltinų.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Visi įdomus, bet ten kur naftoj lakstyt su skardinem reikia, tai nepatiko nors tu ir daugiau negu 40 skardiniu nuneši vistiek ta pačia suma gauni laiko gaišinimas šitas darbas realiai yra.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? :  Nu ten kur buvau tai jau nenaudoju.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip apie 5 kartus. Nelaikykite mane nuskriausto pačiam teko panaudoti jėga geriems tikslams ir saviginai.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Nesitrinu su tokiais taksi isikviečių ir normaliai.

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Vieni reaguoja, kiti į save žiuri, o kas taip daro patis aiškinkites.

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Kai isikviečiau taksi tai iš pat kampo išlenda ir pasiima, medikai greitai reaguoja, o kai mane apšaude be jokios priežasties, pats policininku nespėjau iškviesti nes nušovė.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Viskas tvarkoje.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Man nepatinka /dpasiekimai per daug reikalauja ir per daug jų yra. Aš gi ne sampoholikas, kad dienu dienom sedėčiau ir viska vygdyčiau.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.