Calum Scott 0 Parašė Birželis 15, 2017 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Calum_Scott Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017 m. birželio 16 dienos. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 3 -rius metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Facebook postą užmačiau. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Atsibodo senas serveris ir ieškau naujovių, kurios mane priblokštų ir duotų noro toliau žaisti. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip įvygdžiau visus apmokymus, sunku nebuvo nes viskas buvo paaiškinta ką reikia padaryti. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Teko dirbti visus be direktoriaus pakvietimo, pelningiausias buvo šiukšlininkų firma, o nuobodžiausia picerininkai ir gaisrininkai. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nebuvo visiškai sunku, nes važinėjau po miestelius ir atradau netyčia. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Keleta kartų panaudojau. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip buvau nužudytas žaidėjo be priežasties. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Nuomojamų mašinų tikrai trūksta. nes yra tik pagrindiniame miestelyje, nesunku nes atsitiktinai radau, besivažinėdamas per miestelius. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip, nesuteikė ir visiškai neregavo į mano parašymą. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip teko, labai greitai suregavo ir atvažiavo. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Be abejo pakankamas ir aiškus. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Manau nieko nereikia keisti, nes ir taip yra gerai padaryta naujokams, kad už apmokymus gauni pinigų ir dar susideda pasiekimai, tai čia labai gerai. Į serverį naujokams reikia ateiti, ne čytų išbandyti,o pažaisti ir išbandyti serverį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Birželis 16, 2017 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose