Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Nuomonė apie serverį #1 J'W

Daniel_Rose

Rekomenduojamas pranešimas

Nuomonė apie serverį #1 J'W :

 

Sveiki, taigi štai ir pirmoji mano diena būtent šiame serveryje ir apie jį turiu begalė atsiliepimų, ne tik apie jį, tačiau ir apie čia žaidžiančius asmenis, apie serverio administratorius ir tvarkos prižiūrėtojus, taip pat apie pačio serverio sistemas ir pačiu architektūros darbus. Iš tiesų, jų čia begalė. Pradedant nuo sistemų ir veiklos pačiam žaidėjui - čia to milijonas, tačiau norėčiau dabar pakalbėti rimtai ir apie pagrindinius aspektus. Pirmiausią apie ką kalbėsiu, tai bus tai, kas man patiko ir kas mane pritraukė toliau tęsti žaidimą šiame serveryje, kas mane paskatino siekti ir žaisti kaip sakiau toliau. Antra, kalbėsiu apie tai, ko pats bandysiu pasiekti, kadangi man įdomu ir kodėl, o trečia bendrai apibendrinsiu viską ir pakalbėsiu ne tik aš, tačiau galėsite komentaruose ir savo nuomonę išreikšti apie tai, ką jūs čia patyrėte pirmą kartą atėję į serverį.

 

 

Nuomonė apie serverį, jos žaidėjus, administratorius, serverio sistemas ir architektūros darbus :

Iš tiesų kalbėti čia galima šimtus metų ir niekam nepabos, bei niekad to neužbaigsi. Pirmiausią pradėsiu nuo serverio bendrai. Pirmiausią prisijungiau čia tik dabar t.y šiandieną yra pirma diena ir nežinau kodėl, tačiau žaidimą norisi tęsti. Pirmiausią paimsiu tai, kad patirties taškų turiu nedaug, o jie nelabai ir čia nulemia ką, na nebent tik asmens žaidimą serveryje ir tą laiką, tad nedaug turiu ir pinigėliu palyginus su kitais žaidėjais, tačiau ar tai yra gerai ir įdomu, būti be nieko ? Žinoma, geriausias dalykas gyvenime, patikėkit manim. Norėjau išsilaikyti teises - neturėjau pinigų, pradėjau viską nuo pirmųjų veiksmų t.y gamyklos, spaudinėjau tą nelemtą Y raidę kol neišlakstė gabalais, susidėjau ir toliau tęsiau. Galiausiai priėjęs prie mašinos vežiojimo dar pavežiojau ir pamačiau, kad užteks teisėms. Teises išsilaikiau ir Velykų eventėlis prasidėjo, buvo visai įdomu ir ačiū Administratoriui Lukas_Fanta, kuris man padėjo susigaudyti tarp miestelių. Dabar tęsiu savo darbus medkirčių gretose ir kapoju medžius, juos vežioju ir visiškai nepabosta, kad ir darai tą patį per tą patį. Sudomino ir suglumino pačio serverio sistemos t.y kaip viskas padaryta, kad nėra lengva apeiti visas sistemas t.y nepakenksi serveriui ar panašiai. Architektūros darbų dėka vos nenukritau iš nuostabos, neskaitant to, kad čia ir geriausias Lietuvos mapperis, nesvarbu, tačiau viskas taktiškai sudėliota ir sustatyta, tad viskam vietos užtenka ir miesteliai neužsikemša nuo vairuotojų ar gaujos narių, kurie šaudo į visus ( beveik į visus ). Toliau tęsiu savo žaidimą ir nuomonėje apie serverį t.y antroje dalyje apibūdinsiu apie tai daugiau t.y ką pamatysiu kitokio ir įdomesnio.

 

 

Kokie mano dabartiniai siekiai serveryje :

Pirmasis mano tikslas šiame serveryje - darbas su direktoriaus pakvietimu. Šaunu, kad dauguma darbų įkelia savo pagrindines komandas, pagrindinį darbo pobūdį ir kitą, to dėka yra artimesnis susipažinimas su pačia firma ir supratimas, kaip šiame serveryje tai veikia. Žinoma, po kiek laiko bandysiu siekti ir pareigų, tačiau vienintelis ir dabartinis tikslas yra įsivažiuoti pilnai į žaidimą t.y nusipirkti ir transporto priemonę ir tam užsidirbti pinigų reikia prieš tai, o tai parodo, kaip sunku iš tiesų yra atsiremti į tą " gyvenimą " ir pasiekti kažko, ko tu nori, tačiau viskas yra pasiekiama ir tam niekas netrukdo.

 

 

Bendrai, viskas bendrai :

Apie ką labiau norėčiau bendrai pakalbėti, tai būtų pats spidometras. Mačiau ir tikrai visi matė puikių nupieštų darbelių, tačiau spidometras man asmeniškai neprilipo, gal čia man per didelis, o gal ir kitiems, tačiau jis tinka bet kokiu atveju jei jis čia, tačiau pastebėjimas, jog gal galimybė pakeisti ji yra per ateinančius atnaujinimus, žinoma, jei ir kiti asmenys sutiks, kurie čia žaidžia.

Gal ne aš vienas, tačiau būtų dar keli žaidėjai kurie uždėtu minusą ir keletai iš direktorių t.y pirmiausią nepykit, tačiau minusą dedu Taksi direktoriui, mačiau keturis - penkis taksistus, kurie važinėja kaip nori ir kada nori, kviečiami jie tiesiog parašo tau žinutę ( aš naujokas - nesigaudau ) atstok ir susirask savo veiklą, nebekviesk " *cenzūra* " tu. Ši citata buvo pasakyta iš vieno taksisto, tačiau neminėsiu jo vardo, kadangi nenoriu, kad jis būtų išmestas, gal susipras po šios temos.

 

Bet kokiu atveju nesuprantu, kodėl čia tiek tik žaidėjų ? Mačiau, kai buvo ir 150 ir 200 žaidėjų, tačiau ne visi supranta originalumą ir sunkesnį žaidimą.

Siūlau dar tuo pačiu surengti kokį rekordo siekimuką, tikrai tai nėra sunku, tačiau " užkelti " tą skaičiuką žaidėjų būtų visai smaguuuu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Matau, kad galvotas žmogelis. Kiek pačiam metų? Tik dėl įdomumo klausiu, nes į PD pildei.

Pačiam 17-a, tačiau manau, kad vyresnių čia bus kaip prikimšta, kadangi tik jie supranta sunkesnį žaidimą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.