Dainius Callidi 432 Parašė Birželis 24, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Dainius_Callidi • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Hansa_Lunatic • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Freez_Armani 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hansas_Lunatic 4 Parašė Birželis 24, 2017 Aš buvau parsisiuntęs mašinos "benson" mod'ą ir pastebėjau kad tas modas pratelpa pro tą tarpą . Na supratau kad tai bug'as video matoma kad žmogus manęs paprašė įvaryt ir pasakiau kad paskutinis kartas įvarau, nes žinojau kad bug'ais naudotis negalimą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dany_Winston 33 Parašė Birželis 24, 2017 1 minute prieš, Hansas_Lunatic rašė: Aš buvau parsisiuntęs mašinos "benson" mod'ą ir pastebėjau kad tas modas pratelpa pro tą tarpą . Na supratau kad tai bug'as video matoma kad žmogus manęs paprašė įvaryt ir pasakiau kad paskutinis kartas įvarau, nes žinojau kad bug'ais naudotis negalimą. Gali čia nesimazint ,kad čia tavo modai visu taspats atmazas nes pratelpa arba yra plonas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Birželis 25, 2017 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose