Domas_Tankas 0 Parašė Birželis 28, 2017 ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Domas_Tankas Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2017/06/27 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : nepilnas dvi dienas Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Black_Hand pasakė Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Čia mano pirmasis serveris kurį žaidžiu Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Black_Hand'o pagalbaviską suprasti buvo sunku Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Valytojus ir picerininkus Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Nu kaip ir ne, kai kurias ietas jau žinau, o jeigu nežinau, tai pasiklausiu pas draugą, jis mane nuveža Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip, einant prieš rašyti emigraciją Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Ne, tik jeigu reikia mašinos kai neturi kitame miestelių gale Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Nu kaip ir nenaudoju, viską man pasako Black_Hand'as Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip teko, kai mechanikai darė akciją, ir buvo viskas nemokamai, tik ne mašinų remontai. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Viskas aišku, jeigu nesuprantu, visiškai nebėda, man tik paklausti draugo reik Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Kaip ir nieko, viskas puikiai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Birželis 28, 2017 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose