Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Emigruoju Alfred_Pennyworth

ALFRED.

Rekomenduojamas pranešimas

Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Alfred_Pennyworth

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :  Alfred_Pennyworth

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017/06/18

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apytiksliai penkerius metus.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš draugų.

Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Sistemos atrodo gana įdomios, kiek girdėjau vienas iš geriausiai sumappintų/suscriptintų serverių.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? Įvykdžiau visas, realiai gana paprastos ir naudingos.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? Teko dirbti keturis darbus (vienas iš jų neoficialus), įdomiausi turbūt gaisrininkai/picerininkai, o nuobodžiausias darbas buvo medkirčiai.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? Visiškai nesunku, parašius /gps žemėlapyje pažymėjo tašką kur randasi elektronikos parduotuvė (blueberry miestelyje)

Ar dažnai naudojate /gps komandą? Taip, manau žaidimo pradžioje ši komanda viena iš naudingiausiųjų.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? Nušautas nebuvau, sumuštas taip. Priežasties rimtos nemačiau, tačiau vis gi čia žaidimas.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? Gana dažnai naudojau nemokamą naujokų nuomą, taip pat dažnai ir iki šiol naudoju dviračių nuomą.

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? Būna tokių kurie tikrai suteikia pagalbą, ir būna tie kurie sėdi tik dėl statuso ir privilegijų, tačiau labiau pasitaikė pirmo varianto administratoriai.

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? Kviesti taksistus teko kelis kartus, reakcija į iškvietimą buvo gana greita.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Asmeniškai manau jog serveris pateikia labai daug naudingos informacijos naujokams, informacija aiški ir kol kas neteko susidurti su neaiškumais.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? Turbūt pakelti darbo be pakvietimo algas, ir GALBŪT pamažinti patirties kiekį kai kuriem darbam/gaujom.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.