Pablo_Vercetti 9 Parašė Balandis 8, 2015 MisterJames Valdas_Pucinas JamesMarlboro 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Balandis 8, 2015 Neblogas šitas tavo kūrinukas tačiau , kaip ir visada nedėk tokių didelių duslintuvu , matau kad mėgsti didelius , bet juos truputį pamažink geriau atrodys , o duslintuvas atrodo , kaip minigun padėtas xD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo_Vercetti 9 Parašė Balandis 8, 2015 Neblogas šitas tavo kūrinukas tačiau , kaip ir visada nedėk tokių didelių duslintuvu , matau kad mėgsti didelius , bet juos truputį pamažink geriau atrodys , o duslintuvas atrodo , kaip minigun padėtas xD tai ten *cenzūra* :DD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Marlboro 10 Parašė Balandis 8, 2015 Nuostabi modifikacija Man labai patiko, ačiū kad daliniesi ja su mumis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo_Vercetti 9 Parašė Balandis 8, 2015 Nuostabi modifikacija Man labai patiko, ačiū kad daliniesi ja su mumis Dėkui Dėkui ;] Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
MisterJames 10 Parašė Balandis 8, 2015 Neblogas šitas tavo kūrinukas tačiau , kaip ir visada nedėk tokių didelių duslintuvu , matau kad mėgsti didelius , bet juos truputį pamažink geriau atrodys , o duslintuvas atrodo , kaip minigun padėtas xD Silvia drifto mašina kiek suprantu? Tu man parodyk drifto mašinoje mažą dūsliką Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo_Vercetti 9 Parašė Balandis 8, 2015 Silvia drifto mašina kiek suprantu? Tu man parodyk drifto mašinoje mažą dūsliką +1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
JamesMarlboro 1 Parašė Balandis 8, 2015 Nebloga modifikacija panaduosiu dėkui Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo_Vercetti 9 Parašė Balandis 8, 2015 Nebloga modifikacija panaduosiu dėkui Linko nėr ryžas, o iš manęs negausi , PRIVATE. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose