Cause 244 Parašė Liepa 13, 2017 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Earth_Ceejey • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Hot_Vegas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas {Wallhack} Čia jo įrodymai pildo unban http://imgur.com/a/nOus2 • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Čia video jei dingtu ten įrodymai Hot_Vegas'as 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Vegas'as 2 Parašė Liepa 13, 2017 Pripažįstu mano įrodymai. Bet tai tikrai nėra wh. Būtų matėsi taigi Smoke_Piktas kad stovi ten ir dar kažkoks žmogeliukas. Yra san andreaso nustatymai Draw Distance. Ir pas mane ten yra pilnas tai nežinau kaip čia nuspręs Vycka. Vargu ar būčiau tada atsakęs į šia apeliacija. Taip būčiau ir aš tokioj situacijoj pagalvojas, kad WH. Bet ten stovėjo Smoke'as taigi. Kad ir aš to neįrodysiu, bet vistiek bandau tai padaryti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tankistas Benas 151 Parašė Liepa 13, 2017 Į foto pakliuvau <33333 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Liepa 14, 2017 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose