Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Eurovizija 2024! ×

[Pagalba] Del samp`o

Ryan_Seitz

Rekomenduojamas pranešimas

Prašant pagalbos:

1. Jūsų Vardas_Pavardė:  Hot_Day

2. Kokios pagalbos jums reikia: Del viso zaidimo 

3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Vos tik atsisiunciu zaidima, isikeliu man butinus dalykus be kuriu neapsieiciau - cleo ir keli modai. Ir vos jungiuosi i betkoki serveri man iskart raso "gta_sa.exe nustojo veikti" .  Tada vel 5 kartus perrasineju sampa , net paprastas default , vistiek crashina kazkodel... Nebezinau net ka jau daryt, viena karta viskas buvo pavyke, veike, bet kadangi pas mane laptop  ir raso "unable to save screen-shot" , nuejau i options ten ir t.t. ,kad pasikeist rezoliucija ir ten pradejo rodyt kazkokius heroglifus, juos pakeitus, crashina, o nemodinus gta ir ejus rezoliucijos keist, tai gali keist kiek nori, vistiek raso "unable to save screen-shot" . Plis help, nezinau net ka jau daryt, gal kompa restartuot...? 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Del screen shot tai nieks nepades tikriausiai, nes pas mane tas pats visas rezoliucijas isbandziau ir vistiek neleidzia ss daryt, o del crashinimo tai as nezinau.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nerašyk GTA:SA į tapatį folderį, susikurk kitą folderį, rašyk į jį. Ištrink gta_sa.set failą, o jeigu nepadės nei vienas iš šitų, paieškok naujo GTA:SA parsisiųsti. Dėl negalėjimo išsaugoti screenshotų, pažiūrėk ar nėra tavo screenshotų folderis jau pilnas, leidžiama max 999 nuotraukos, rezoliuciją pasidaryk aukščiausią įmanomą. Jei nepadeda, nežinau kas gali būt.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.