Lukas'Versace 6 Parašė Liepa 19, 2017 Sveikas(-a) jei jau atidarei šią temą tai turbūt žaidi lol'ą. Kodėl sukuriau šią temą? - Ieškau žaidėjų kurie negali išlipti iš taip sakant "Rudžių maišo", galėčiau tai jums padėti padaryti (duo arba per jūsų acc), niekas neverčia to daryti tiesiog pasiulau savo pagalbą jums ;d viskas ką jums reikia padaryti pakviesti mane į skype [ilukas01] arba parašyti až, ten susitarsime kaip kas p.s Nenoriu nieko apgaudinėti, nepasitiki neverčiu Aš žaidžiu eune gold 4 šiuo metu truputėli kritau, bet nieko atsitiesiu greitu metu, nick'as "DievoSekretorius" Pagrindinė žaidimo role: Support. Dėl Eu West - susikuriau nesenai acc, galiu padėti pradėti žaisti jeigu esi naujokas ar šeip. Ačiū už dėmesį ;* Peace Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Liepa 19, 2017 Galėsim šaut kuria diena išbandysim tavo sugebėjimus. Lukas'Versace 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnas_Haiva 143 Parašė Liepa 19, 2017 Norėsiu pamatyti tavo supportinimą, tačiau manes nereikia ištraukti į "Rudžių maišo". Šiuo metu esu p2 adc mainas, gal kaiptik tave pakelsiu ^^ Lukas'Versace 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Liepa 19, 2017 Surinkit 5 aukštesnius nei gold easte , galėsim 5x5 flex , kalbant apie div prieš pora season buvau plat 2 weste , kol rimtai lošiau lola. Lukas'Versace 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas'Versace 6 Parašė Liepa 19, 2017 9 minutes prieš, Arnas_Haiva rašė: Norėsiu pamatyti tavo supportinimą, tačiau manes nereikia ištraukti į "Rudžių maišo". Šiuo metu esu p2 adc mainas, gal kaiptik tave pakelsiu ^^ With pleasure, atsiųsk vokelį kada norėsi sumesti mačiuką Surinkit 5 aukštesnius nei gold easte , galėsim 5x5 flex , kalbant apie div prieš pora season buvau plat 2 weste , kol rimtai lošiau lola. Tai va taip ir susirinksime, po mačiuką ir susidarys gal grupelė. Dėl divizijos tai man kvepėjo plat promo, bet palikau pažystamui acc biški nukrito, nieko tokio atsiteisiu ;d Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Liepa 19, 2017 2 minutes prieš, Lukas'Versace rašė: With pleasure, atsiųsk vokelį kada norėsi sumesti mačiuką Tai va taip ir susirinksime, po mačiuką ir susidarys gal grupelė. Dėl divizijos tai man kvepėjo plat promo, bet palikau pažystamui acc biški nukrito, nieko tokio atsiteisiu ;d Primečiau prie friendų easte , rytoj pažėsim ką eis padaryt. Lukas'Versace 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Passatas_Karamelinis 112 Parašė Liepa 19, 2017 Pakviečiau, pats esu gold1 adc mainas, bet weste.. dabar keliu easte acc Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose