Tomukas Tomas 136 Parašė Liepa 20, 2017 Netikras katinasMūsų namuose gyvena netikras katinas. Jis truputį panašus į dvikojus, bet yra labai sumažintas. Mane baugina jo balsas: nemoka miauksėti kaip normalios katės, nemoka šnekėti kaip įprasti dvikojai, staugia kažkokiais nerišliais garsais, o kai bandau prieiti ir pašnekinti, tada pradeda kaukti kaip sirena.Jau nekalbant, kad visi dvikojai turi tik šiek tiek kailio ant galvos, tai jo pakaušį puošia tik keli susiraitę plaukai. Nenuostabu, kad niekada nemačiau jo prausiantis, juk nėra ką prausti.Jo vaikščiojimas visai baisus... Jau geriau mokytųsi eiti keturiom, nes kai bando kopijuoti normalius dvikojus, eina zigzagais didžiausiais, o parklupęs paleidžia visas keturias sirenas...Kai noriu pažaisti su juo ir atnešu jam kamuoliuką, kad mestų kaip meta mano dvikojė, jis pradeda mano žaislą valgyti! Ir dar kažkas negerai jo iltims, nes jų teturi tik penkias... Taigi, padariau išvadą, kad tai netikras ir niekam tikęs katinas. Nesuprantu, kodėl mano dvikojė jį šitaip lepina... Autorius: Criss_Costello. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ryan_Rozatto 17 Parašė Liepa 20, 2017 Sugaišau ~1min savo gyvenimo dėl šito Š. Nežinau ką vartojai, bet daugiau nebevartok, kalbi kažkokias nesamones ir vpš nesupratau šitos temos esmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Micro 349 Parašė Liepa 20, 2017 Kad ir ko tu pririjęs čia rašai, duo ir man, čj gerai velka Juan_Hurerra Rozine_Blondine 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomukas Tomas 136 Parašė Liepa 20, 2017 2 minutes prieš, Ryan_Rozatto rašė: Sugaišau ~1min savo gyvenimo dėl šito Š. Nežinau ką vartojai, bet daugiau nebevartok, kalbi kažkokias nesamones ir vpš nesupratau šitos temos esmės. Ša. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomukas Tomas 136 Parašė Liepa 20, 2017 Dabar, Paulius_Micro rašė: Kad ir ko tu pririjęs čia rašai, duo ir man, čj gerai velka Duočiau, bet nežinau ar verta Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Micro 349 Parašė Liepa 20, 2017 Just now, Criss_Costello said: Duočiau, bet nežinau ar verta Aš irgi noriu dvikojo katino, kuris kaukia keturiom sirenom ir valgo kamuoliukus Tomukas Tomas Mike_Dwayne Juan_Hurerra 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matthew'Stafford 7 Parašė Liepa 20, 2017 Paaiškink ką turėjai omeny, please. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dainius Callidi 432 Parašė Liepa 20, 2017 1 minute prieš, Matthew'Stafford rašė: Paaiškink ką turėjai omeny, please. Kūdikis, kiek pats supratau Matthew'Stafford 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomukas Tomas 136 Parašė Liepa 20, 2017 6 minutes prieš, Matthew'Stafford rašė: Paaiškink ką turėjai omeny, please. Čia kalba eina apie kūdikį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauris_Drift 36 Parašė Liepa 20, 2017 tu na :DDDDDDDDDDD keturkojis dvikojis nesuprantu vapše Juan_Hurerra 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomukas Tomas 136 Parašė Liepa 20, 2017 6 minutes prieš, Lauris_Drift rašė: tu na :DDDDDDDDDDD keturkojis dvikojis nesuprantu vapše Va va. Skaityk kelis kartus tada suprasi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose