Nelson Victor 7 Parašė Liepa 21, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Victor_Nelson • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Denzel_Lunatic • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Serverio klaidų išnaudojimą • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :http://www.part.lt/perziura/94aaad93fabff09afc78b0a101dad95d161.jpg Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando` 5 Parašė Liepa 21, 2017 Nebuvau įspėtas jog tai negalima... Ir tai nemanau kad čia kažkoks išnaudojimas, kad man tai kažko padėtu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nelson Victor 7 Parašė Liepa 21, 2017 Jau neesi naujokas ir tikrai turi žinot, kad taip negalima + jau tikrai buvo ban anketų už tai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando` 5 Parašė Liepa 22, 2017 Mūsų serveryje žaidėjas yra baudžiamas už serverio klaidų išnaudojimą, kai bando iš to išpešti naudos sau, nepranešę apie klaidą serverio savininkams arba jau žinant apie tą klaidą daugumai serverio žaidėjų ir toliau naudojant siekiant pasidaryti sau naudą , būna blokuojami visam laikui. klaidų išnaudojimą privalote Blokuodami už Serverio turėti video medžiagą kurioje aiškiai matytųsi serverio klaidų išnaudojimas. "Spoileryje" pateikti keli pavyzdžiai susiję su serverio klaidų išnaudojimu. (Nemanau kad čia man kažkuo naudinga...) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nelson Victor 7 Parašė Liepa 22, 2017 Kodėl jie tada liko užbaninti? Kodėl tau turėtų būti kažkokia išimtis? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando` 5 Parašė Liepa 22, 2017 Jie visi ryškiai toliau važinėjesi o aš buvau katik atsisėdęs , ir tai galvojau, kad čia tik man laikinai pasilagine... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Liepa 22, 2017 Anketa netvarkinga. Privaloma vaizdo medžiagą. Jeigu vėl pasikartos tokios situacijos geriausia perspėk žaidėją, o jeigu nesupranta toliau pažeidinėja galite nubausti užblokavimu už (Serverio klaidų išnaudojimą.) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose