Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Dingę / Lost (2004 - 2010)

Mickjakers

Rekomenduojamas pranešimas

750.jpg

• Apie seriala: Lėktuvo katastrofa - tik pradžia. Keturiasdešimt aštuoni išsigelbėję keleiviai pasiekia negyvenamą salą. Jie atsiduria toli nuo artimųjų, niekas neatskubės jiems į pagalbą. Prasideda sunkus gyvenimas, kur jų laukia labai pavojingi netikėtumai. Iš pradžių jie mano, kad saloje yra vieni, tačiau čia slypi nemaža paslapčių. Pamažu jie suvokia, kad šioje saloje jie atsidūrė neatsitiktinai. 
  • Vaizdo įrašas apie seriala: 

Sveiki, taigi pradėjau žiūrėti ši seriala nuo pirmojo sezono dabar jau žiūrių 3-sezona ir norėčiau padiskutuoti kaip jums šis serialas? ar matėte? 

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Visa esu peržiūrėjas. Tiesiai šviesiai rašau. Žiauriai patiko šis serialas. Visuose sezonuose intriga ir panašiai. 9/10 vertinčiau.

Ačiu už nuomonė. O man dar liko daug peržiurėti šio serialo.  ^_^

Nesu filmų ir serialų mėgėjas, kadangi šis serialas žymiai skiriasi nuo kitų žiūrėtų vertinu - 10/10. Tiesą sakant iki 4 sezono patiko žiauriai žiauriai, tik vėliau pradėjo balamutinti tos kelionės laiku, kurios mano manymu nelabai tiko serialui. O įdomiausia tai, kad viskas kas juos gazdino pradžioje, pabaigoje tapo aišku, ir visiškai pažįstama. Nors žiūrėjau serialą visai nesenei toks kyla noras paskaičius temą tavo jį vėl žiūrėti... Pamatysi kokia pabaiga įdomi  :D Sėkmės žiūrint, serialas geriausias iš geriausių.

Mhmmm laukiu nesulaukiu tavo tos pabaigos. :)

Redaguota Mickjakers

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesu filmų ir serialų mėgėjas, kadangi šis serialas žymiai skiriasi nuo kitų žiūrėtų vertinu - 10/10. Tiesą sakant iki 4 sezono patiko žiauriai žiauriai, tik vėliau pradėjo balamutinti tos kelionės laiku, kurios mano manymu nelabai tiko serialui. O įdomiausia tai, kad viskas kas juos gazdino pradžioje, pabaigoje tapo aišku, ir visiškai pažįstama. Nors žiūrėjau serialą visai nesenei toks kyla noras paskaičius temą tavo jį vėl žiūrėti... Pamatysi kokia pabaiga įdomi :D Sėkmės žiūrint, serialas geriausias iš geriausių.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.