Damn_Verona 1 Parašė Liepa 23, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Damn_Verona • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : James_Young • Už ką buvote užblokuotas ?: Trukdymas žaisti naujam žaidėjui. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Damn_Verona 1 Parašė Liepa 23, 2017 Išvis aš nesuprantu, nu kas čia per nesąmonės vyksta, dabar gailiuosi aišku kad nepadariau fotkes kaip jis atvažiuodamas išsitraukė dgl iš bagažinės ir mane pradėjo šaudyt kai aš krovini iškrovinėjau ir tada aš išsitraukiau rifle ir jį nušoviau, ir ką tai reiškia kad aš tau trukdau ar aš kažko nesuprantu ? Ar kad tu adminas būdamas esi naujas žaidėjas nori pasakyt? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Liepa 23, 2017 Atblokuotas, o administratorius nubaustas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose