Matt_Neon 0 Parašė Liepa 23, 2017 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Matt_Neon 2. Kokios pagalbos jums reikia: Kompensacijos del acc nulaužimo 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Buvo taip kad išvažiavau dienai iki jūros ir buvau neaktyvus gryžtu vakare ir bandau junktis y servery esu pakibes ore 25k nera aš nežinau kas kaip nulaužė prašau kompensuokit 25k pažiurėkit ip logus pamatysit koks yra mano nes as daugiausiai losiau o koks to kur pavogė. Foto prieš nulaužimą: Foto po nulaužimo: Redaguota Liepa 24, 2017 Matt_Neon Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Barking Cow 13 Parašė Liepa 24, 2017 Jo šitas scameris ir mano acc pavogė jo nickas /kauliukai rcon šitam John_Rox 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas* 5 Parašė Liepa 25, 2017 Ną, o tu man pasakyk kam tu tą foto dariai "pries nulaužimą", Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Liepa 30, 2017 Niekuo negalime padėti, nes už vartotojo saugumą esate atsakingas pats. Jeigu kažkas prisijungė į jūsų vartotoją tai tik jūsų kaltė, nes kažkam atskleidėte savo slaptažodį.Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose