Lukas'Versace 6 Parašė Liepa 25, 2017 Sveiki draugai, pasidalinkite savo klausimo muziką Marius_Stunt 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Devqion_Gordon 35 Parašė Vasaris 5, 2018 Tu rmt???? anime?? tikiuosi prikolini nes jeigu ne tai... beje <33 this $hit is awesome nigga!!$$ chill <3 p.i.s.t.o.l.a <3 ir kitoks zjbs gang $hit megstamas mano, <3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Get_Paid 501 Parašė Vasaris 5, 2018 2 minutes ago, Devqion_Gordon said: Tu rmt???? anime?? tikiuosi prikolini nes jeigu ne tai... beje <33 this $hit is awesome nigga!!$$ chill <3 p.i.s.t.o.l.a <3 ir kitoks zjbs gang $hit megstamas mano, <3 Su tokiais išsireiškimais atrodai kaip nebrendyla. Atsigauk, kas tu toks kad kitų žmonių mėgstamą muziką kritikuotum? Man asmeniškai nepatinka nei pirmas, nei antras, tačiau nepeikiu nė vieno. Tokios tavo frazės, kaip : "This shit is awesome nigga xoxoxoxoxo xddddddddddd" tik parodo kas per paukštis esi. Pirma nuspręsk dėl ko tą kriokimą klausai : dėlto, kad tau jis ištiesų patinka ar dėl to kad prisitrintum prie chebros ? NA, O DABAR PRIE REIKALO. MĖGSTAMA MUZIKA : HEITERIAI NUSIŠAUKIT/PASIKARKIT/PRASIPJAUKIT VENAS/PRIGERKIT NUODŲ/NUSIKAPOKIT GALŪNES/PRASIPJAUKIT GERKLES/PABŪKIT MĖNESĮ SIBIRE BE RŪBŲ, KAD NUŠALTUMĖT VISAS GALŪNES IR MIRTUMĖT/SUSIDEGINKIT/NUSISKANDINKIT. RINKTIS JUMS. Paulius_Micro Marius_Stunt Devqion_Gordon 2 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Devqion_Gordon 35 Parašė Vasaris 5, 2018 Z 2 valandas prieš , Get_Paid rašė: Su tokiais išsireiškimais atrodai kaip nebrendyla. Atsigauk, kas tu toks kad kitų žmonių mėgstamą muziką kritikuotum? Man asmeniškai nepatinka nei pirmas, nei antras, tačiau nepeikiu nė vieno. Tokios tavo frazės, kaip : "This shit is awesome nigga xoxoxoxoxo xddddddddddd" tik parodo kas per paukštis esi. Pirma nuspręsk dėl ko tą kriokimą klausai : dėlto, kad tau jis ištiesų patinka ar dėl to kad prisitrintum prie chebros ? NA, O DABAR PRIE REIKALO. MĖGSTAMA MUZIKA : HEITERIAI NUSIŠAUKIT/PASIKARKIT/PRASIPJAUKIT VENAS/PRIGERKIT NUODŲ/NUSIKAPOKIT GALŪNES/PRASIPJAUKIT GERKLES/PABŪKIT MĖNESĮ SIBIRE BE RŪBŲ, KAD NUŠALTUMĖT VISAS GALŪNES IR MIRTUMĖT/SUSIDEGINKIT/NUSISKANDINKIT. RINKTIS JUMS. Ziurek ant ko batona trupini. Paukstis sako ;DDD smart Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Stunt 0 Parašė Vasaris 5, 2018 Truputis mano klausomos muzikos.:) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
santosassas 9 Parašė Vasaris 5, 2018 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kenshin_Yona 1.663 Parašė Vasaris 5, 2018 bože ką čia klausot tai bbz Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Micro 349 Parašė Vasaris 5, 2018 Deep shiet, kiekvienam savo. Ir jo, Get`Paido gabalai irgi belekokie Tik jeims reikia tinkamos vietos ir laiko, nepamenu baliushkos be tu gabalu https://soundcloud.com/llavre/vienaskaita-doesitmatter Get_Paid Lietuvis_Drifteriuga 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose