Lukas'Versace 6 Parašė Liepa 25, 2017 Sveiki draugai, pasidalinkite savo klausimo muziką Marius_Stunt 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Devqion_Gordon 35 Parašė Vasaris 5, 2018 Tu rmt???? anime?? tikiuosi prikolini nes jeigu ne tai... beje <33 this $hit is awesome nigga!!$$ chill <3 p.i.s.t.o.l.a <3 ir kitoks zjbs gang $hit megstamas mano, <3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Get_Paid 501 Parašė Vasaris 5, 2018 Šią dieną 2018-02-05 į 16:12, Devqion_Gordon rašė: Tu rmt???? anime?? tikiuosi prikolini nes jeigu ne tai... beje <33 this $hit is awesome nigga!!$$ chill <3 p.i.s.t.o.l.a <3 ir kitoks zjbs gang $hit megstamas mano, <3 Peržiūrėti Su tokiais išsireiškimais atrodai kaip nebrendyla. Atsigauk, kas tu toks kad kitų žmonių mėgstamą muziką kritikuotum? Man asmeniškai nepatinka nei pirmas, nei antras, tačiau nepeikiu nė vieno. Tokios tavo frazės, kaip : "This shit is awesome nigga xoxoxoxoxo xddddddddddd" tik parodo kas per paukštis esi. Pirma nuspręsk dėl ko tą kriokimą klausai : dėlto, kad tau jis ištiesų patinka ar dėl to kad prisitrintum prie chebros ? NA, O DABAR PRIE REIKALO. MĖGSTAMA MUZIKA : HEITERIAI NUSIŠAUKIT/PASIKARKIT/PRASIPJAUKIT VENAS/PRIGERKIT NUODŲ/NUSIKAPOKIT GALŪNES/PRASIPJAUKIT GERKLES/PABŪKIT MĖNESĮ SIBIRE BE RŪBŲ, KAD NUŠALTUMĖT VISAS GALŪNES IR MIRTUMĖT/SUSIDEGINKIT/NUSISKANDINKIT. RINKTIS JUMS. Paulius_Micro Devqion_Gordon Marius_Stunt 2 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Devqion_Gordon 35 Parašė Vasaris 5, 2018 Z Šią dieną 2018-02-05 į 16:33, Get_Paid rašė: Su tokiais išsireiškimais atrodai kaip nebrendyla. Atsigauk, kas tu toks kad kitų žmonių mėgstamą muziką kritikuotum? Man asmeniškai nepatinka nei pirmas, nei antras, tačiau nepeikiu nė vieno. Tokios tavo frazės, kaip : "This shit is awesome nigga xoxoxoxoxo xddddddddddd" tik parodo kas per paukštis esi. Pirma nuspręsk dėl ko tą kriokimą klausai : dėlto, kad tau jis ištiesų patinka ar dėl to kad prisitrintum prie chebros ? NA, O DABAR PRIE REIKALO. MĖGSTAMA MUZIKA : HEITERIAI NUSIŠAUKIT/PASIKARKIT/PRASIPJAUKIT VENAS/PRIGERKIT NUODŲ/NUSIKAPOKIT GALŪNES/PRASIPJAUKIT GERKLES/PABŪKIT MĖNESĮ SIBIRE BE RŪBŲ, KAD NUŠALTUMĖT VISAS GALŪNES IR MIRTUMĖT/SUSIDEGINKIT/NUSISKANDINKIT. RINKTIS JUMS. Peržiūrėti Ziurek ant ko batona trupini. Paukstis sako ;DDD smart Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Stunt 0 Parašė Vasaris 5, 2018 Truputis mano klausomos muzikos.:) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
santosassas 9 Parašė Vasaris 5, 2018 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kenshin_Yona 1.691 Parašė Vasaris 5, 2018 bože ką čia klausot tai bbz Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Micro 362 Parašė Vasaris 5, 2018 Deep shiet, kiekvienam savo. Ir jo, Get`Paido gabalai irgi belekokie Tik jeims reikia tinkamos vietos ir laiko, nepamenu baliushkos be tu gabalu https://soundcloud.com/llavre/vienaskaita-doesitmatter Get_Paid Lietuvis_Drifteriuga 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose