Laimis_Aesthetic 0 Parašė Liepa 25, 2017 ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Laimis_Aesthetic Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017,02,12 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Iškart užsiregistravęs šiek tiek pažaidžiau, o intensyviai pradėjau žaisti vasaros pradžioj, tai jau 2 mėnesiai Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš draugų Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nekelia atnaujinimų, o šis serveris yra daug pažangesnis naujovėmis. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : tai įvygdžiau, buvo tikrai ką veikt, bet šiaip viskas buvo aišku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Šiame serveryje man teko išbandyti visus darbus kurie nereikalauja pakvietimo. Nuobodžių darbų tikrai nebuvo visuose darbuose buvo ką veikt, man asmeniškai labai patiko picerininkų darbas, bet jis netoks pelningas kaip ūkininkai. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne nebuvo. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Pradžioj tikrai dažnai naudojausi, o dabar jau nebereikia. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip buvau, net nesykį. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Taip pakanka, juos rasti tikrai nesunku. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : dar neteko naudotis. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : taip šia komanda man teko naudotis daugybę kartų. Visada būna sureguota per kelias sekundes. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Man pateikiama šio serverio informacija yra aiški ir neturio jokių nusiskundimų Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Šiame serveryje kaisti tikrai nieko nereikėtų viskas yra tikrai puiku dėlto ir emigruoju į šį serverį nes man jis pasirodė vienas iš geriausių serverių kiek esu žaidęs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Liepa 25, 2017 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose