Aidas_Fusion 3 Parašė Liepa 30, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Aidas_Fusion • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Idėja kilo vos iš karto susidūrus su problema medkirčių darbe. Nupjovęs medį jame pastrigau ir pasibugines iškritau iš mapo. Už tai gavau kick'a jog naudoju AIR BREAK/TELEPORT. Prisijunges į serverį vėl buvau iškick'intas už tą pačią priežastį. Tai siūlau padaryti komanda /pastrigaum arba /mpastrigau medkirčiams pastrigusiems medį. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Medkirčiai kurie pastringa nukritusiame medyje parašę komanda atsirastų šalia to medžio ir nereiktų gaišintis darant relog. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomukas Tomas 136 Parašė Liepa 30, 2017 Aš visiškai prieš, nes jau /istrigaum komanda yra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aidas_Fusion 3 Parašė Liepa 30, 2017 Dabar, Criss_Costello rašė: Aš visiškai prieš, nes jau /istrigaum komanda yra. Tokia komanda jau yra??? Kodėl aš jos jokioj info nemačiau? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose