Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Aidas_Fusion

Neaktyvus

  • 21

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

Paskutinių profilio lankytojų rodymas yra išjungtas

  1. Tikrai tokio dalyko reiktų, už. Žiauriai pagyvintų žaidimą.
  2. Manau toks nedidelis pakitimas gaisrininkuose tikrai padėtų susivokti per kiek maždaug laiko viską turi padaryti. UŽ.
  3. Matau neįsiskaitei ką buvau rašęs. Taip, visada šaudyt nebūtina, taip ir nesakau, bet sakau, kad dažniausiai kai yra šaudomi naujokai, jie nori apsiginti(šauti atgal). Tai pagalvok kaip jiems reikės apsiginti kai reikės kas kart licenzijas pirktis.
  4. Ne, tiesiog sakau, kad jei reiktų pastoviai pirkinėt gun-lic tai naujokams bus dar sunkiau įsivažiuoti į serverį.
  5. Sveikas, štai fast map'as, visa info vidoso description'e
  6. Visiškai pritariu Josh'ui, nedirbsi - neturėsi
  7. Idėja gera, dalinai esu už. @Gintaras_Valiuta Tikrai tai ne vienintelis būdas įsigyti kreditų juos perkant iš serverio, kreditus galima gauti vygdant pasiekimus /pasiekimai
  8. Dėl minties su ginklų licenzija jog padaryti ją laikina esu PRIEŠ. Jeigu būtų taip padaryta reiktų kaskart leidinėt 7k dėl licencijos, o aš esu naujokas serveryje ir tos 7k man yra nemažai, o gintis reikia, nes pastoviai koks daunas prilekia ir pradeda šaudyt...
  9. Sveikas Arnai. Malonu susipažint, sėkmės žaidime bei realybėj.
  10. Kalbėdamas apie nick name moda turėjai omenį nametag?
  11. Šiaip gera pamoka, tikrai reiks panaudot, nes dar esu žalias. Aisku sutinku su One_Love, kad tokiai pamokai reiktų daugiau patirties žaidime nei dabar turi tu, nebet tu jos pasisėmes iš kito projekto. Spaudžiu ŽALIA.
  12. Tokia komanda jau yra??? Kodėl aš jos jokioj info nemačiau?
  13. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Aidas_Fusion • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Idėja kilo vos iš karto susidūrus su problema medkirčių darbe. Nupjovęs medį jame pastrigau ir pasibugines iškritau iš mapo. Už tai gavau kick'a jog naudoju AIR BREAK/TELEPORT. Prisijunges į serverį vėl buvau iškick'intas už tą pačią priežastį. Tai siūlau padaryti komanda /pastrigaum arba /mpastrigau medkirčiams pastrigusiems medį. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Medkirčiai kurie pastringa nukritusiame medyje parašę komanda atsirastų šalia to medžio ir nereiktų gaišintis darant relog.
  14. Nice idėja, UŽ bus vieta šaibom praknisinėt xdd su šansu laimėti.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.