Just_Cola 1 Parašė Rugpjūtis 3, 2017 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Just_Cola Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : aš jau zaidziu greenside serverį nuo 2015m. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :2-3m. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :aš suzinojau serverio ip iš draugų. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? :preitas mano serveris bubo lmg ten nebezaidziu todel nes ten vyksta visokie cytinimai ir masinu bugai ir todel as pasirinkau greenside serverį. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : taip,as jas visas yvygdziau ir buvo labai lengva. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :as kolkas dabar dirbu arba picerininku arba ukininku ir abudu darbai man visai patinka.O jeigu as noriu uzsidirbti pinigu einu dirbti y ukininkus. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? :ne. Ar dažnai naudojate /gps komandą? :labai nedaznai,nebent reikia surasti kokia pvz:drag vieta. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? :taip buvau. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? :man pakanka koky transporta gali nuomotis ir labai nesunku rasti vieta kur gali issinuomoti dviracius ir masinas. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? :taip,naudoju ir gan daznai suteikia man papildomą pagalbą. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : as sitą komandą beveik visada naudoju ir dazniausiai mano iskvietimą priima. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : informacijos man pakanka ir buvo viskas aisku. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? :siulyciau adminams jiems padeti,aprodyti serverio vietas,atsakyti y naujokų uzduodamus klausimus. Black_Hand 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Rugpjūtis 3, 2017 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose