Povilas_Mtech 0 Parašė Rugpjūtis 6, 2017 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Povilas_Mtech Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017-08-05 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 3 mėnesius maždaug Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? Tiesiog ėjau pažiurėt samp serverio top ir sugalvojau ateiti. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Atsibodo, vien tik čyteriai ir viskas. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Vykdžiau, ne sunku nebuvo viskas aišku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :Šiuo metu tik valytojas esu. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne kadangi važinėjau ir iškart pamačiau išties geroje vietoje. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Ne. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Ne Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Nu mano manymu gal truputį trūksta, pradžiai lengvai radau paskiau truputį teko paieškoti. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip naudojau, suteikta pagalba padėjo. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Teko, manau, kad greit nes buvau nuo miesto ribų. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Užtenka ir viskas yra aišku. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Kaip ir nieko, neturiu ką pasiūlyti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Rugpjūtis 6, 2017 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose