Henre_Carter 0 Parašė Rugpjūtis 9, 2017 ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Henre_Carter Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017/08/09 , 19:08:07 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 2 metai.. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Žaidžiau cs:go , nusibodo , atsisiunčiau sampą ir gta , nuėjau iš pradžių į vieną projektą kuriame prabuvau gal valandą, vėliau atsibodo nes nebuvo veiksmo ir jokios motyvacijos žaist, ėjau per google ir ieškojau normalių serverių, užmačiau šitą , atėjau , sudomino , pradėjau žaist. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : 0 Veiklos , 0 motyvacijos , 0 įdomumo. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvygdžiau , nebuvo sunku tik dažniausiai silveriai ėjo gold kelis paėmiau. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dar neteko dirbti. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Įvygdęs apmokymus rašiau /gps ir man parodė raudonu taškelių vietą , nusipirkau gps,telefoną ir tą ką man reikia, nebuvo sunku. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Prireikia . Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Kolkas ne, ir tikiuosi be priežasties bangų niekas nekels. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Pakankamai , prieš akis stovi tikrai nesunku. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Am naudojau , norėjau sužinot ar leistinas nametag/elm modas. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Dar neteko, bet kaip reikės kviesiu. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Informacija aišku, ir kiekio užtenka , susidurti su tuo kas man būtų neaišku neteko susidurti. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Nežinau, man tai viskas tinka , visos salygos geros. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Rugpjūtis 9, 2017 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose