Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.8.1] Pasiūlymas serveriui: Verslų produkcijos pirkimas

Jack_Marzo

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jack_Marzo

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti kiek kitokį produkcijos pirkimą negu dabar yra. Žaidėjas turintis verslą užeitų į "Parduodama produkcija", pasirinktų ko jam reikia ir lentelėje įrašytų 20 500 ir paspaustų pirkti. Ką reiškia tie 20 ir 500? 20 - kaina, o 500 - norima pirkti produkcija. Jei kiti žaidėjai yra įdėję į pardavimą 500 produkcijos(kažkokios)(1vnt/20), tai automatiškai ta produkcija nusipirktų. Jei nėra tiek produkcijos ar nėra tinkamos kainos, tai būtų įdėta užklausa. Kai kažkas įdėtų į pardavimą tiek kiek reikia produkcijos(pagal užklausą) automatiškai nusipirktų ta produkcija.(Perkant produkciją nereiktų pasirinkti iš kokio žmogaus perkate, automatiškai būtų generuojama). Pirkėjui nerašytų iš ko perkama produkcija.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Produkcija iš verslų būtų pardavinėjama, kai nežinai iš ko perki. To ir nereikia. Dabar yra daug pridėta produkcijos ir jei visi pirks iš vieno, kitiems nebus jokio pelno. Tad geriausia būtų, jog sistema automatiškai parinktų iš ko bus nupirkta.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūs esate visiškai neteisus jeigu sakote, kad "Dabar yra daug pridėta produkcijos ir jei visi pirks iš vieno, kitiems nebus jokio pelno" dabar dauguma visi mauno produkcijomis ir niekas nebeperka ir visi pardavinėja į serverį produkcija. Tie kurie yra įdėję pardavinėti produkcija, kaip čia pasakius jie yra stambūs verslininkai ir jie turi daug pinigų ir neskuba pardavinėti produkcijos už mažą kainą. Jie geriau palauks kelias dienas ar savaites ir išpirks tie kurie nemaino produkcijomis tik perka iš kitų. Jūs sakote, kad geriau tegu parenka sistema iš ko pirkti produkcija, mano manymų tai būtų pati nesamoningiausia sistema, nes aš geriau draugui sumoku pinigus, negu kam nors kitam nepažystamam žaidėjui. Kita situacija: susitariate su draugu aš ir tavęs nupirksiu produkcija, o tu iš manęs ir bus kaip apsimainytumem, būtų tokia sistema nebegalėtum mainytis produkcijomis ir visi būtų nepatenkinti, kad reikia pirkti produkcija ir labai sumažėtų uždirbtų pinigų kiekis. Dauguma žaidėtų pradėtų pardavinėti verslus, nes tu pagalvok reikia už susidevėjimą mokėti pinigus ir dar reikėtų pirkti produkcija, iš 2 rušių produkciju pasigamintu 1 rūšis ir tą kiekį pardavęs būtų beveik, kaip į minusą įšėjęs. Šį įdėja yra labai neapgalvota ir labai nesamoninga. Gera patarimą duosiu, prieš bandydamas siūlyti įdėja kitų žaidėjų nuomonių pasiklausk, kaip jie mano, o ne šovė į galvą ir rašau kas šauna į galvą. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:
    Svečias 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.