Vase 0 Parašė Rugpjūtis 12, 2017 Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Karolis_Cuolinis Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Prieš kokius 2 metus. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :Kokius 3 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugas pasakė. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Maziau čyterių,sistemos geresnės,nedaro jokiu dm ir taip toliau. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :Taip įvykdziau buvo visai lengva. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Darbus teko visus dirbti išskyrus su pakvietimu. įdomiausias darbas bent jau man tai yra medkirčiai dabar bandau įvykdyti visus dpasiekimus. Pelningiausias darbas išmano dirbtų tai manau ūkininkai. Nuobodziausias darbas man tai buvo picerininkai. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Visai ne gi kai parašai ./gps rodo kur yra elektronikos parduotuvė. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Galima sakyti niekados nenaudoju tiktais kai vaziuoju labai retai naudoju šia komanda kas yra visiškai nekeista senam zaidejui Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Buvo ir nesykį. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Buvo sunku rasti bet poto adminai padėjo Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip naudoju ir labai padeda. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Kartais nereguoja,bet dazniausiai sureguoja. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Man viskas yra aišku. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Net neįsivaizduoju gal paaiškinti visas komandas kaip susirasti pagalbos kai nutinka klausimas koks ir gal xp greiciau kad kiltu kazkuriuo momentu serveris pats darytų eventus pvz kuris daugiau suzvejos daugiausiai zuvų per 10 min tas gaus nurodytą priza na tiesiog nezinau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Rugpjūtis 12, 2017 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose