Ema_And 648 Parašė Rugpjūtis 17, 2017 Prašant pagalbos: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Ema_And 2. Kokios pagalbos jums reikia: Neina prisijungti. 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Bežaidžiant išsijungė žaidimas ir norint į jį vėl prisijungti, neranda tokio serverio, nors su kitais problemų nėra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Stafas 6 Parašė Rugpjūtis 17, 2017 Čia jaučiu servas užpjovė nes ir man taspats Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantys_Samperiss 84 Parašė Rugpjūtis 17, 2017 Man irgi tokia pati problema.. Man jau kokias 10min neveikia, nieko nesuprantu, ką reikia daryti.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus Frost 11 Parašė Rugpjūtis 17, 2017 Man realiai taspats, jau galvojau, kad čia man vienam... https://imgur.com/a/6z1lV Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Montrezl_Harrel 21 Parašė Rugpjūtis 17, 2017 Same problem for me,kitiem veikia kitiems neveikia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pakalniuks_Alfa 112 Parašė Rugpjūtis 17, 2017 Same problem rip gs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marcus Pollen 2 Parašė Rugpjūtis 26, 2017 Sveika, Greičiausiai tuo metu buvo problema su serverio hostingu, tikrai susitvarkė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose