Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Stafas

Neaktyvus

  • 42

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Stafas

  • Gimtadienis 1999.02.28

Paskutiniai profilio lankytojai

1.411 profilio peržiūros
  1. Atklausytos jau šitos, bet poh sueina dar kartais.
  2. Prieš kaip ir pats parašei čia yra nesamonė, manyčiau čia būtų per daug išpustas burbulas kažkokiam darbui, o ypač jei darbas be pakvietimo tai tie tiltai taip ir liktu sugriuve niekas jų netvarkytų.
  3. Anketa Vardas_Pavardė serveryje :Stafas_Dza Ką veiksite su šią NRG-500, ar norite laimėti? : Varysiu cielku skabyt, nu tai paliubomu seni, kad noriu laimėt. Nuomonė apie Jake Paul [* Xarim] (Nebūtina atsakyti) :Nuomones turiu tik apie tuos žmonės su kuriais bendrauju realiai, o apie žaidime matytus žmones nuomones nesusidarau ir neturiu.
  4. Galėčiau tau prieštarauti, jug galima paprašyti draugų pagalbos, o būnant gaujiniu tai visos gaujos, kad palauktu taves prie vartų su automobiliu ir pnš. Čia galima daug ką prigalvot ir priburti, bet realiai nemanau, kad kas apsiims tai daryti.
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Stafas_Dza 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Mašina tvarkinga važinėjo moteris, eksploatuota kiekviena diena, automatas pavaras mėto švelniai, trauka nedingusi yra klimato kontrolė. Važiuoja minkštai ir patogiai, dabar kaip matot nuotraukose uždėti lieti r16 ratai su beveik naujom ms padangom. Mašina kaip tokių metų turi ledinį kebuila korozijos nepažeista. Mašina liuks sėdi ir važiuoji 3. Pateikite parduodamos transporto p
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Stafas_Dza • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Karolis_Sudoku • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Atmetė papeikimą pagrįstamas tuom, kad žodis ''lavonas'' yra ne įžeidimas, nors pavadinęs taip Vycka_Flex gavau mute už įžeidimus, visi puikiai žinom, kad vadindami žmogu ar žmones taip, tikslas yra įžeisti. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :
  7. Nieko rimto tiesiog pagerintu serverio realistiškumo lygi + iš manes.
  8. Už viską esu prieš ką galėtų padaryti tai jog ant šiukšlinių rašytų kiek jame yra šiukšlių nu kaip ir dabar mašinose rodo kiek jos yra pakrautos tai taip ant ant šiukšlinių čia vienintelis dalykas ką galėtų padaryti jog darbas būtų efektingesnis.
  9. Kokia car susitarė pirkti tą ir turi siūlyti parduoti koks dar gali būti ''pats kaltas'' ir pnš.
  10. Jei dar buffalo nepardaviai parašyk žaidime susitarsim
  11. Žvelgiant iš realios pusės jeigu keičiant motociklo teises į kategorijas tai reiktu ir mašinos pakeisti į B kategorija ir fūros pakeisti į C kategorija. Bet vėlgi kam man laikyti 49cc jeigu aš galiu iškart išsilaikyt 1000cc ir lakstyt su visais mocais, nebent reiktu daryti kad pirma turi išsilaikyt 49 tada 125 ir tik tada galėtum 1000 nu krč čia bbž.
  12. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Stafas_Dza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Matas_Aom • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Bandymas papirkti administratorių arba direktorių. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
  13. Stafas

    Pagalbos

    Čia jaučiu servas užpjovė nes ir man taspats

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.