Absoliute_Death 8 Parašė Rugpjūtis 22, 2017 Mikrafas palužęs srr už mano balsą..... Hateriai pradėtik hate'inti. Laukiu Ticky_Swerry Tankistas Benas 1 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Enrique_Quintero 63 Parašė Rugpjūtis 22, 2017 Kodėl taip iš karto nusistatęs ,kad tavo video heitins? Man patiko, viskas labai aiškiai išdėstyta, manau naujokams norintiems labiau susipažinti su serverio darbais tikrai pravers. Laukiam kitų pamokų. Absoliute_Death 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Absoliute_Death 8 Parašė Rugpjūtis 22, 2017 1 valandą prieš , Enrique_Quintero rašė: Kodėl taip iš karto nusistatęs ,kad tavo video heitins? Man patiko, viskas labai aiškiai išdėstyta, manau naujokams norintiems labiau susipažinti su serverio darbais tikrai pravers. Laukiam kitų pamokų. Dideli ąčiū tauuu. Tiesiog, ne vienas žmogus yra man sakęs, kad nemoku kurti video ir pnš... Nors aš stengsiuosi geriau, kad kiti suprastu... Bet manau, durnoms galvoms ne viskas suprantama Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kent'Master 37 Parašė Rugpjūtis 22, 2017 Labas. Mano manymu tavo pamokoje yra viskas aiškiai parodyta, bei pasakyta. Heitint nemanau, dėl ko. Šaunu jog padeda naujokams apsiprasti GreenSide.lt serveryje. Nenustok kurt, tau tikrai puikiai sekas. Laukiam sekančių pamokų Absoliute_Death 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Absoliute_Death 8 Parašė Rugpjūtis 23, 2017 12 valandas prieš , Kent_Master rašė: Labas. Mano manymu tavo pamokoje yra viskas aiškiai parodyta, bei pasakyta. Heitint nemanau, dėl ko. Šaunu jog padeda naujokams apsiprasti GreenSide.lt serveryje. Nenustok kurt, tau tikrai puikiai sekas. Laukiam sekančių pamokų Ačiū labaaaj tau. Nesustoju, bet kuriu su pertraukom aš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tankistas Benas 151 Parašė Rugpjūtis 23, 2017 Ši pamoka yra gera, ir manau ji pravers naujokams. Sėkmės kuriant toliau panašaus tipo video. Absoliute_Death 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Invision Fierro 13 Parašė Rugpjūtis 23, 2017 Mano nuomone, Tokiu pamokų kurimas yra beviltiškas ir tik laiko gaišinimas be reikalingai. Kurdamas tokius vaizdo įrašus duodi suprasti, kad serverio naujokai yra paskutiniai "atsilikeliai", kurie nemoka parašyti komandos /gps ir nuvykti į tam tikrą vietą. Geriau sukurtum pamoką, kur geriausiai naujokams yra eiti dirbti, kad greitai užsidirbtum pinigų, nes dauguma naujokų atėję ką tik į serverį nežino, kur geriausiai eina užsidirbti. Vaizdo įrašas neblogas tikrai viskas išdėstyta labai gerai be priekaištų ir matosi dėtos pastangos. Absoliute_Death 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Absoliute_Death 8 Parašė Rugpjūtis 24, 2017 On 8/23/2017 at 11:32, Tankistas Benas rašė: Ši pamoka yra gera, ir manau ji pravers naujokams. Sėkmės kuriant toliau panašaus tipo video. Ačiū ! On 8/23/2017 at 12:11, Invision Fierro rašė: Mano nuomone, Tokiu pamokų kurimas yra beviltiškas ir tik laiko gaišinimas be reikalingai. Kurdamas tokius vaizdo įrašus duodi suprasti, kad serverio naujokai yra paskutiniai "atsilikeliai", kurie nemoka parašyti komandos /gps ir nuvykti į tam tikrą vietą. Geriau sukurtum pamoką, kur geriausiai naujokams yra eiti dirbti, kad greitai užsidirbtum pinigų, nes dauguma naujokų atėję ką tik į serverį nežino, kur geriausiai eina užsidirbti. Vaizdo įrašas neblogas tikrai viskas išdėstyta labai gerai be priekaištų ir matosi dėtos pastangos. Žadu, taip ir daryti Jei man patinka kurti tokius video, tai kursiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose