Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Invision Fierro

Neaktyvus

  • 32

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

2.306 profilio peržiūros
  1. Random fragai , pats kaip randomas sėdi čia. Tu bent jau darydamas tokius VFX parodyk kaip tas mirti, nes neįdomu žiurėti kaip 3x1 puolat ir "tipo" ahujenai sudroži. Išmok šaudyti normaliai 1x1, so.
  2. Paskelbtas nugalėtojas!

     

  3. Labas vakaras,Nesitikėjau, kad bus beveik 40 dalyvių ir galvojau bus tik keletas ir atrodo nedaug lako daviau tik 24 valandas. Dalyviai bevei visi puikiai atliko nurodymus beveik visi pasrinkti skaičiai yra skirtingi kiek žiurėjau ir labai puiku. Primenu atsiimti prizą turi 24 valandas, sėkmės! GIVEAWAY dalyviai, Earth_Ceejey 69, Joe Guerrero 47, Nolan Ross 29, Aurimas_Next 7, James_Kawasaki 88, Enrique_Quintero 24, Gaujinis_Makaras 77, Joe_Gallo 30, Enjoy_Kenas 42, Hosted_Boy 84, Jony_Verona 43, John_Morrini 12,
  4. Giveaway - tai eventas per kurį atlikus tam tikrus nurodymus galima laimėti įvairius prizus. Jums reikia padaryti: Komentaruose įrašyti pasirinktą skaičių nuo 0 iki 100. Komentaruose prie pasirinkto skaičiaus parašyti savo pilną Vardą ir Pavardę žaidime. Giveaway informacija. Nepasirinkus skaičiaus tik įrašius savo pilną Vardą ir Pavardę nebūsite užskaitomas, kaip evento dalyvis. Pasirinkus skaičių, bet neparašius savo pilno Vardo ir Pavardės žaidime, taip pat nebūsite užskaitomas, kaip dalyvis. Pasirinktas skaičius kartosis 2 kartą, 2 žaidėjas pasiri
  5. Mano nuomone, Tokiu pamokų kurimas yra beviltiškas ir tik laiko gaišinimas be reikalingai. Kurdamas tokius vaizdo įrašus duodi suprasti, kad serverio naujokai yra paskutiniai "atsilikeliai", kurie nemoka parašyti komandos /gps ir nuvykti į tam tikrą vietą. Geriau sukurtum pamoką, kur geriausiai naujokams yra eiti dirbti, kad greitai užsidirbtum pinigų, nes dauguma naujokų atėję ką tik į serverį nežino, kur geriausiai eina užsidirbti. Vaizdo įrašas neblogas tikrai viskas išdėstyta labai gerai be priekaištų ir matosi dėtos pastangos.
  6. Tikrai pasiūlymas geras ir man asmeniškai yra taip buvę, kad trūko ant mašinos 50.000$, o verslo pelne sukaupę turėjau 500.000$.
  7. Šis serveris, ne RP pobūčia serveris, todėl manau, kad nereikia jokių ženklų. Jie būtų beprasmiški ir į juos niekas nekreiptų dėmesio. Įdėja labai gera , tik manau tiktų RP pobudžio serveriui.
  8. Paprasčiausias sprendimas, Išsitrink visus su gta/samp failus, žiurėk kam nebūtų užsilaikiusiu sėnų failų. Per naujo įsirašyk gta ir samp ir turėtų padėti tikrai.
  9. Žiauriai gražūs nauji profilio priderinimai, dar tokių nesu matęs. Pasiimsiu visus.
  10. Čia yra mano nuomonė, aš nesakau kad tavo įdėja yra bloga ir beprasmiška. Mano atžvilgiu reikėtų naujovių, o ne to paie kiekviename darbe. "Neleidžiantis pasireikšti žeidėjų / darbuotojų įdėjomis" , kaip aš tau neleidžiu reikštis? Aš parašiau, kad visiems žaidėjams neleidžiu siūlyti įdėju? Tu pagalvok, ką rašau nes manau tu pats netgi nejauti. Virš metų laiko žaidžiu serveryje ir sako eilinis naujokėlis... Prie ko čia žeminantis projektą? išvardink bent 1 dalyką, kaip aš žeminu profektą? Ir kitas dalykas, tavo įdėja nesulauks daug dėmesio, automatiškai ji bus beprasmiška ir į ją savininkai nek
  11. Mano nuomone, Nemanau, kad visus darbus reikia daryti panašius, nes jau dabar medikai ir taksistai turi panašumu, kad medikai medikamentus vežioja į namus ir taksistai vežioja lagaminėlius į namus. Reikėtų kažko naujesnio ir nematyto, nes jeigu dabar turės daug panašumu, tai nelabai bus noro dirbti, nes jau bus viskas atsibodę. Mechanikams darbe viskas yra gerai , tik manau per ilgą laiko tarpą viskas atsibosta. Pasiūlymas iš mano pusės, Reikia užsiiminėti kažkuom kitu serveryje, ne vien tik dirbti darbą su direktoriaus pakvietimu ar be. Pavyzdžiui: padėti naujiems (nebūtinai) ž
  12. Laisvam laikui praleisti labai nuostabus aparatas, neblogas vaizdo įrašas. Sėkmės, kad neužlinktų (liaudiškai tariant)

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.