Danielius Dark_King 17 Parašė Rugpjūtis 22, 2017 Viskas labai keistą Tarėmės dėl T.R HERMRS pardavimo už 12k ir ir galu gale susitarėm pardaviau jam BANHEE kuri pasak BROKERIU kainavo 120K ir ilgai taremes kad gražintu man BANCHEE galu gale susitariam (( banhee atiduoda jai hermes for free. )) atidavės jam hermes toliau foto matosi jog tipo neturi jau mano mašinos ir atidavė kitam žmogui tuo jo nick buvo Crossed_Lee bandžiau su juo tartis dėl mašinos atidavimo tačiau jisai tiesiog mane ignoravo Galu gale likau be poros transporto priemonių IRODIMAI http://imgur.com/a/4LIgv Galėsiu parašyti detaliau visa situacija jai tik reikės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marcus Pollen 2 Parašė Rugpjūtis 26, 2017 Sveikas, Pabandyk kreiptis į administraciją, asmenine forumo žinute, tikrai turėtų padėti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Rugsėjis 8, 2017 Sveiki, norėdami sulaukti pagalbos galite susisiekti su Pgr.Administracija. Kontaktiniai duomenys: Skype: GREENSIDELT.PAGALBA El.paštas: GREENSIDELT @gmail.com Pagalba teikiama visais projekto klausimais. Į visus klausimus susijusius su projektu atsakome per 24 valandas. Pagalbos suteikimo operatoriai yra projekto savininkai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Rugsėjis 11, 2017 Puse sumos už tr. priemones pervedžiau į banką. Apgavikas neteko vartotojų ir buvo užblokuotas.Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose