Tautvis'Head 0 Parašė Rugpjūtis 23, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tautvis_Head • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Edga_Real • Už ką buvote užblokuotas ?: Trukdymą kažkokį, važiavau prie sk , parašė sms jog baigė darbą, tada Forever_Young ar koks ten atsitrenke i mane, pradėjo daužyti mano sultan mašiną jo darbuotojai, tai norėjau pravažiuoti pro visą mėsą išsilakstė jie kelyje ir atsitrenkiau... • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : ČIA • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : ČIA Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edga_Cold 45 Parašė Rugpjūtis 23, 2017 Stai jei irodimu nepakanka paklauskite pas mediku direktoriu arba pavaduotoja:) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tautvis'Head 0 Parašė Rugpjūtis 24, 2017 Amm aš to laiku manau nebuvau , jokio teksto šito nemačiau. Galvojau kad tiesiog einat prikolint ._. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Rugpjūtis 24, 2017 Atblokuotas nebūsite. Tautvis'Head 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose