Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 20, 2014 Šendiena su draugu lošiau, nesenai pradėjau lošti, dar neturiu ranko. Gal kas kada palošt? Velnelis Camel Mindaugas_Parkour Lukas Front 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Čili 86 Parašė Gruodis 20, 2014 Su AWP Nuke'ei taip limpa.. Ace kiek pridares, visa teama skaityk iškierint gali su AWP. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Grisha_Kode 31 Parašė Gruodis 20, 2014 Paprasti killai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 20, 2014 Visai neblogi fragai. Bet aš kaip CSGO nelošiu man atrodo neblogai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vaidas Martini 159 Parašė Gruodis 20, 2014 freekill , editas įdomiai atrodo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 20, 2014 Yra kur tobulėti, naujokas.. Sėkmės tau tampant " pro " Žaidėju :DD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 20, 2014 Aš busiu pro ! Pff čia mano 4 mach :/ Velnelis Camel 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Haris_Dayz 3 Parašė Gruodis 20, 2014 Mano akimis, tikrai gerai paloši Ir nustebinai, tau tikrai apsimoką lošti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jason_Morrello 112 Parašė Gruodis 20, 2014 Kaip neseniai pradėjus neblogai sakyčiau, aišku galėjai ne tik awp fragus sumesti Add on steam - dw1nN, sužaisim kada surinkę žmonių. John_Juske Louis 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Gruodis 20, 2014 Editas patiko labiausiai, killai nežinau ar buvo sunkus ar ne, bet editas tai gražus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Toske 54 Parašė Gruodis 20, 2014 Killai nera labai sudetingi, o del video tai man kazkaip Sync'as nelabai patiko :X Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 20, 2014 Nu gi sukuriau ne tai kad parodyti video, o tam, kad pasiulyti jums pagrajinti CSGO kartu, na gal šiek tiek dar parodyti kaip šaudau. Gi nesitikekit kad busiu pro ten kažkoks sulošes vos 20h CSGO Velnelis Camel 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Toske 54 Parašė Gruodis 20, 2014 Nu gi sukuriau ne tai kad parodyti video, o tam, kad pasiulyti jums pagrajinti CSGO kartu, na gal šiek tiek dar parodyti kaip šaudau. Gi nesitikekit kad busiu pro ten kažkoks sulošes vos 20h CSGO Kad ir betkokį darbą įkeltum, tikėkis kritikos ir ją priimk. Kitu atvėjų, net nėra tolko kažko kelti Niekas čia ant tavęs nevažiuoja, tiesiog gražiai pasakiau, nu bent jau aš Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 20, 2014 Kad ir betkokį darbą įkeltum, tikėkis kritikos ir ją priimk. Kitu atvėjų, net nėra tolko kažko kelti Niekas čia ant tavęs nevažiuoja, tiesiog gražiai pasakiau, nu bent jau aš Aš kritikos niekada neatstumiu. O del to mano komentaro norejau pasakyti tai jog noriu pasiuliti kažkam sulošti CSGO tu nepyk ant to ryžo gi normali ta bliuska jo yra, jei jis nori tai ir tegul būna toks **** Debils esi, pasigydik tu gal, nes tuoj nei vieno negausi parašo kurio prašiaii.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Toske 54 Parašė Gruodis 20, 2014 Aš kritikos niekada neatstumiu. O del to mano komentaro norejau pasakyti tai jog noriu pasiuliti kažkam sulošti CSGO Debils esi, pasigydik tu gal, nes tuoj nei vieno negausi parašo kurio prašiaii.. Šaunu, jog kritika priimi. sekmės žaidime. Gali ir mane pridėti: Snyqi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Gruodis 20, 2014 Aš kritikos niekada neatstumiu. O del to mano komentaro norejau pasakyti tai jog noriu pasiuliti kažkam sulošti CSGO Debils esi, pasigydik tu gal, nes tuoj nei vieno negausi parašo kurio prašiaii.. Dar čia man paaiškink numsiu tuos 10 REP ir sedėsi, kaip punčiaka. Dovydas_Bumeris 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 20, 2014 Dar čia man paaiškink numsiu tuos 10 REP ir sedėsi, kaip punčiaka. Ok tyliu, nefreepostink, ne apie tai ši tema Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kaimo_Tėvas 223 Parašė Gruodis 21, 2014 Šeip galėsim sumest už keliu dienų match`ą , nes neužilgp pirksiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Chistagon 54 Parašė Gruodis 21, 2014 Nieko įspūdingo kadangi visi į tave rušino net žinodami kad esi awp,ir pastebėjau tokį dalyką kad rušindami jie laiko peili :DD tai čia su awp tokius nusimti easy Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 21, 2014 Nieko įspūdingo kadangi visi į tave rušino net žinodami kad esi awp,ir pastebėjau tokį dalyką kad rušindami jie laiko peili :DD tai čia su awp tokius nusimti easy Nu puiku jog tu žinai, aš tai turbut durnas dar, šiaip bėgo jog c4 greičiau pasiimti nes žinojo jog ten aš Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo_Sidorov 12 Parašė Gruodis 21, 2014 Normaliai nupirk csgo man Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Juske 800 Parašė Gruodis 21, 2014 Tavo tas efektas tai ką aš žinau, viska išblurina ir negražiai atrodo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_West 0 Parašė Gruodis 21, 2014 Gražu. Numesk skype galėsim sumest viena. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Zuokas 19 Parašė Gruodis 21, 2014 Visi rašo, jog nesenai pradėjo žaist ir taip gerai sekasi. Tipo per neilgą žaidimo laiką galima išmokt gerai šaudyt? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Chistagon 54 Parašė Gruodis 21, 2014 Visi rašo, jog nesenai pradėjo žaist ir taip gerai sekasi. Tipo per neilgą žaidimo laiką galima išmokt gerai šaudyt? :DD čia tikrai nėra gerai pasiimtu ak į rankas tai būtų spray for pray Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose