Jeremy_Williams 66 Parašė Sausis 24, 2015 Šiek tiek mano kūrybos avatarų. Jie yra daryti kitam projektui, bet pagalvojus kodėl jų nepatalpinus ir čia? Jei radot patinkantį, čigoninkit ir patinka mygtuką spustelkit. Patalpinau į imgur.com, nes visų 80 avatarų sukelti čia neleidžia. Nuoroda: http://imgur.com/a/NbFp4 Jack_Curry Louis Capo_Crimini 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Sausis 24, 2015 Mačiau šituos avatarus kitame forume man patiko mldc. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 24, 2015 Gražus avatarai,taip pat mačiau pas Edgaro juos tikrai moki daryti avatarus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tautvis_Pacan 13 Parašė Sausis 24, 2015 Daugelis avatarų matytų, bet yra ir geru, Sėkmės kuriant naujus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Sausis 24, 2015 Visi tokie pilki avatarai, bet gražūs, man patinka toks stilius. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 24, 2015 Puikus avatarai man labai patiko sėkmės tobulėjant pasimsiu vieną Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 24, 2015 Kažkaip daug matytų :/, gal ne tavo jie yra? O gal tavi tik didis pakeistas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 24, 2015 Gražus avatarai, man visai patiko, sekmės toliau dirbant su avatarais Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Orange_Mst 107 Parašė Sausis 24, 2015 Gražūs avatarai prigriebsiu 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Capo_Crimini 26 Parašė Sausis 24, 2015 Yra gerų ! Jeremy_Williams 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Paprika 3 Parašė Sausis 24, 2015 Galėjai šiaip didesnius daryt kad tiktų šitam forumui, bet gražūs šiaip. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Sausis 24, 2015 Puikiai padaryti avatarai, šis dydis man labai patinka,mldc. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Curry 4 Parašė Sausis 24, 2015 Sw Eko, ateini čia? Mldc. Avatarai šiaip labai gražus, turiu jau kelis savo galerijoj, spaudžiu žalią. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Williams 66 Parašė Sausis 24, 2015 Galėjai šiaip didesnius daryt kad tiktų šitam forumui, bet gražūs šiaip. Kaip matau neskaitei ką rašiau. Avatarai daryti ne šitam forumui, aš jais TIK pasidalinau šitame forume. Ir beje kuom tau tie dydžiai netinka? Kiekvienam pagal savo skonį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Misha_Morozov 412 Parašė Sausis 24, 2015 Šaunūs avatarai,sėkmės toliau darant juos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Armani_Gold 1 Parašė Sausis 24, 2015 O visai neiko pasiimsiu kelis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovis_Sacra 0 Parašė Sausis 24, 2015 Nicee! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Forever_Dovis 3 Parašė Sausis 24, 2015 Iš šitų nemačiau tik kelių stockų tai man čia nieko nauja, bet visvien gražūs darbai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Colorado 11 Parašė Sausis 24, 2015 Galbūt dalis ir yra tavo avatarų, bet tikrai ne visi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Canse 5 Parašė Sausis 24, 2015 Kažkaip net keista daug nematytu ir geru tai nemazai pasiemiau srr limitas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Williams 66 Parašė Sausis 24, 2015 Galbūt dalis ir yra tavo avatarų, bet tikrai ne visi. Prieš sakydamas tokius dalykus prašyčiau įrodyt kodėl tai ne mano darbai. http://imgur.com/a/VIYAO Dėl taves nepatingėjau įkelt visų stockų. Ką padarysi, kad visi jau išnaršę tuos stockus iki grabo lentos ir kas antras matytas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 25, 2015 Tikrai daug šaunių bei gražių avatarų , būtų dar geriau jei jie būtų didesni . Geriau sukurk tokių avatarų update , kokį pats naudoji . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Inside 142 Parašė Sausis 25, 2015 Visai geru kaciciu yra Seip gražu, bet pačios spalvos man nelabai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Project 0 Parašė Sausis 25, 2015 Gražūs ačiū panaudosiu vieną kuris patiko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Black_Whisky 2 Parašė Sausis 25, 2015 Oho, gal apie 20 pasiėmiau, tokie geruliai. Dėkui labai. Sėkmės toliau kuriant/tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose