Tony_Legreec 136 Parašė Rugpjūtis 26, 2017 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tony_Legreec 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): 3sabrės, viena balta, kita purple ir kita purple vėl. Ant vienos yra 1tūkstantis ridos, kitos 300 ridos, ant kitos gal 100 yra. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/aWtQE 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 50k už kiekvieną. Galima derėtis 5. Papildoma informacija: Papildomos informacijos nėra. - Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Cause 244 Parašė Rugpjūtis 27, 2017 Už 2 Sabre duodu 40k domina pasiulimas parašyk žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Micro 349 Parašė Rugpjūtis 30, 2017 Oho, mano sabre jau pusę servo baigia apkeliauti ((: Apie ta su didžiausia rida aš. Domintų ji mane, pamatysi mane žaidime - parašyk, aptarsim kaina Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Redwood 451 Parašė Rugsėjis 10, 2017 Tema rakinama; Tema tapo neaktyvi (nuo paskutinio pranešimo praėjo 7 ar daugiau dienų) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose