Jamal_Dunnett 0 Parašė Rugpjūtis 27, 2017 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jamal_Dunnett Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo šiandienos t.y (2017/08/27) Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : SA:MP'ą apskritai žaidžiu jau kokius gerus 5-6 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Įvairios reklamos kituse forumuose žaidimų portaluose vienas iš jų (SG - SuperGames), bei iš draugų. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Kadangi atsibodo jau tie vadinami šūdserviai kurie užsidaro po kelių dienų todėl nusprendžiau pradėti čia žaisti ir pasilikti. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip visas įvykdžiau, nebuvo sunku tačiau prisipažinsiu teko pasinaudoti (/gps). Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dar neteko jokio kadangi pirmosios minutės serveryje. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nebuvo sudėtinga, kadangi važiavau pro šalį ir pamačiau ją. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Šią komandą naudoju tik retkarčiais. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Pakolkas dar neteko to patirti. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Kadangi tik atsiradęs spawn'e radau nuomojamus automobilius nėra sunku bei jo visalaiką užtenka, mano nuomone. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Naudojau šią komandą bei administracija greitai, efektyviai suregavo į mano pagalbos prašymą bei gaunu visalaiką pagalbos minimaliai iš dviejų administratorių. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Dar pakolkas neteko šios komandos naudoti, bet manau jog ateityje teks. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakanmas bei aiškus, bent jau man. (Nebuvo neaiškumų). Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Man asmeniškai šis serveris vienas iš geriausių bei naujokams čia sudarytos geriausios sąlygos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Rugpjūtis 27, 2017 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose