Šaris 43 Parašė Rugpjūtis 28, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Colin_Sarkys • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Įdėkit į namus fukcija kad galėčiau pasidėt gunus ir narkus. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: nu man į mašinas nebetelpa ginklai toks gunu baronas esu, kad užkasinėt ginklus reik prie salono. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Area_Boys 7 Parašė Rugpjūtis 28, 2017 Zdrv. Nebloga mintis. Aš už! Nes iš tikrųjų būtų labai fainai, jei namuose būtų galima dėtis tiek pinigus tiek ginklus ir narkotikus seife. Beje. Jei toks baronas kainas AK, DGL ir SG numesti gali? Dėkuii! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edga_Bmw 110 Parašė Rugpjūtis 28, 2017 Nors ir namo neturiu bet, įdėja nebloga sutinku. p.s kam tau tie gunai nepašaudai vstk Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edga_Cold 45 Parašė Rugsėjis 5, 2017 Pilnai už bus tikroviškiau nes mašinoj per mažai vietos pvz butu komanda kokia '/seifas' ten rodytu pinigus ir kiek iš ginklu ir narkotikiu turiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose