Yeti_Project 21 Parašė Rugpjūtis 28, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Red_Bully • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pasiūlymą? Pradėkime nuo to, kad gaujos, policininkai ar tiesiog žmonės norintys ''išdikauti'' su ginklais visad būna taip, kad vienas vairuotojas vairuoja, o kiti turi būt ant stogo... Todel siūlau padaryti mygtuka, keleivio vietose sėdintiems žaidėjams paspaudus (kaip pvz) H ar G ar dar kokią raidę, žaidėjas išlenda su ginklu pro langą, taip galėdamas normaliai šaudyti. Kadangi būna kalnų, kur mašina važiuodama apsiverčia, o žaidėjai iškrenta iš pasaulio galima sakyt, ir kartais miršta. Tai manau tikrai gera mintis :). +Galbūt mintis nėra viena iš geriausių, galbūt šita mintis sutrugdytų farams pagaut nusikaltėlius (pasunkintų). Tačiau tikrai praverstų gaujoms kaip jau sakiau, arba tiems žmonėms kurie nori važiuoti ir šaudyti į kitus, kadangi, tai vis dar yra LAISVAS pasirinkimas ;). +Nesidomiu pasiūlymais, taip užmačiau tai šitą ir pasiūliau. Gal jau kas siūlė tai... Aš nežinau, atsiprašau tokiu atveju. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Hmm... Aš net nežinau, bet jei taip būtų, tikrai pajustumaėt skirtumą ;). Na pagalvojus skirtumas gal būtų, kaip čia pasakius, bug'ų ne ištaisymas, tačiau... Na nežinau su šiuo klausimu... • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Galėčiau čia idėti vaizdo įrašą kaip žmogus iškrenta iš pasaulio kai mašina verčiasi. Tačiau manau ne vienas tai yra patyręs. Sieg_Heil Busting_Out 1 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mike_Moonman 32 Parašė Rugpjūtis 29, 2017 Aš už,nes ir policininkam patruliujant dviese ar daugiau išlystu per langa ir šaudytu i gaujinius taip pat ir gaujiniai.Geras pasiūlymas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sieg_Heil 14 Parašė Rugpjūtis 29, 2017 Sutinku, tikrai būtų įdomu, pačiame san andreas žaidime tai šis dalykas yra, ir tikrai būtų smagu pamatyti jį serveryje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Yeti_Project 21 Parašė Rugpjūtis 30, 2017 Mat kaip... Žiūrėsim ką sakys ''aukštuma'' Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose