Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pasiūlymas blogiems darbams? - NE [1.8.2]

Yeti_Project

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidimeRed_Bully

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymąPasiūlymą? Pradėkime nuo to, kad gaujos, policininkai ar tiesiog žmonės norintys ''išdikauti'' su ginklais visad būna taip, kad vienas vairuotojas vairuoja, o kiti turi būt ant stogo... Todel siūlau padaryti mygtuka, keleivio vietose sėdintiems žaidėjams paspaudus (kaip pvz) H ar G ar dar kokią raidę, žaidėjas išlenda su ginklu pro langą, taip galėdamas normaliai šaudyti. Kadangi būna kalnų, kur mašina važiuodama apsiverčia, o žaidėjai iškrenta iš pasaulio galima sakyt, ir kartais miršta. Tai manau tikrai gera mintis :). +Galbūt mintis nėra viena iš geriausių, galbūt šita mintis sutrugdytų farams pagaut nusikaltėlius (pasunkintų). Tačiau tikrai praverstų gaujoms kaip jau sakiau, arba tiems žmonėms kurie nori važiuoti ir šaudyti į kitus, kadangi, tai vis dar yra LAISVAS pasirinkimas ;).          +Nesidomiu pasiūlymais, taip užmačiau tai šitą ir pasiūliau. Gal jau kas siūlė tai... Aš nežinau, atsiprašau tokiu atveju. ;)

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?Hmm... Aš net nežinau, bet jei taip būtų, tikrai pajustumaėt skirtumą ;). Na pagalvojus skirtumas gal būtų, kaip čia pasakius, bug'ų ne ištaisymas, tačiau... Na nežinau su šiuo klausimu...

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)Galėčiau čia idėti vaizdo įrašą kaip žmogus iškrenta iš pasaulio kai mašina verčiasi. Tačiau manau ne vienas tai yra patyręs.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.