Mister_Spagetis 34 Parašė Rugsėjis 5, 2017 Prašant pagalbos: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Emka_Semka 2. Kokios pagalbos jums reikia: Dėl samp lago 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Pastebėjau, kai pareina driverių atnaujinimai, tada man sampas pradeda labai lagint 4-6 fps, kai aš driverius visus įrašau, vis tiek lagina. kai resetinu pc, išsitrina visi failai, ir reinstalina windowsus, ir tada viskas būna gerai. Bet va sakau kai driverių atnaujinimai pareina va tada pradeda lagint. Padėkit ką daryt, nenoriu vis resetint kompo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lance Lawson 8 Parašė Rugsėjis 7, 2017 Jums paprasčiausiai windows update yra , juos atsinaujinkite pilnai. Kol jų pilnai neatliks jums visą laiką lagins kompiuteris ir Jūs nieko nepadarysite normaliai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Rugsėjis 8, 2017 Sveiki, didelė tikimybė kad jūsų kompiuteris yra tam per silpnas, sprendimo būdai: Išjunkite visas papildomas programas (Pvz. Skype. Utorrent ir t.t) Ištrinkite modifikacijas. Redaguokite žaidimo nustatymus: Mano kontaktiniai duomenys: Skype: valentas553711 El.Paštas: [email protected] Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose