Omis_Zekas 190 Parašė Rugsėjis 6, 2017 Šablonai: Prašant pagalbos: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Omis_Zekas 2. Kokios pagalbos jums reikia: Kad padėtum išspręsti mano iškilusią problemą. 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Nesuprantu kas nutiko , gal dėl naujo gun packo , bet neberodo skino , ir butent vieno šito skino kurį turiu Big Smoke. Bandžiau ir rr ir visą kitą , gal kažką perrašyti reikia? https://imgur.com/a/xJziE HELP ME! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal_Meyson 16 Parašė Rugsėjis 6, 2017 Bandyk rezoliuciją keisti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tiesiog_Robertas 244 Parašė Rugsėjis 6, 2017 cia turetu buti del skin packo tavo. istrink sita ir atsiusk koki kita skina, tada turetu viskas gerai buti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Omis_Zekas 190 Parašė Rugsėjis 6, 2017 Susitvarkiau jeigu kam bus kažkas panašaus štai -Spausti čia kelti per spark. Saint_Laurent 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lance Lawson 8 Parašė Rugsėjis 7, 2017 Su modifikacijos kažkas nutiko , jas turi išsitrinti. Blogas GTA sa installer Daugiau nežinau kas galėtų būti , nes realiai iš niekur nieko taip nebūtų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Rugsėjis 8, 2017 Sveiki, mano nuomone modifikacija neveikia dėl šių pirežasčių: Nekokybiška modifikacija. Mėginkite ją įkelti per modloader. Mėginkite ją įkelti per spark. Gali būti kad pamiršote ikelti txt failą, kuris lemia skin, mašinų spalvas. Mano kontaktiniai duomenys: Skype: valentas553711 El.Paštas: valentas420 @gmail.com Papildoma pagalba: Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose